Top 3 destinatii pentru noiembrie

reduceriturism.ro

Dragii mei,

Poate că vremea de afară nu ne face să căutăm încă locuri pe mapamond care să ne ajute să sintetizăm vitamina D cu ajutorul soarelui, trăim un Octombrie însorit ca o lună de primăvară târzie, dar vine și Noiembrie, acest Brumar al tradiției românești, și poate că stând cu mâinile în buzunar, ferite de frig o să ne gândim: “Da’ eu de ce nu am intrat pe Booking.com să caut un țărm însorit și să nu mai mor de frig  acasă?”.

Ca să vă ajute fratele, am dat o geană peste termometrele de luna viitoare și am găsit 3 destinații accesibile de pe aeroporturile românești, unde să ne bucurăm de soare într-o lună pe care o asociem cu frigul și stăm cu ochii pe termostat. Să nu ne mai lungim la vorbă, e timpul să vă dezvălui ce destinații au rezultat în urma filtrului de termperaturi decente:

Malta

Insulă din mijlocul Mediteranei, încărcată de istorie, prosperă și pitorească, a început să câștige popularitate în rândul românilor, dornici nu doar de o plajă frumoasă, dar și de o poveste cu care să vina destinația pe care o aleg.

Temperaturi Noiembrie 20 grade Celsius

Vă las clipul de mai jos să încercați să nu vă îndrăgostiți de micuța țară insulară:

Marrakesh

Poate ca nu iti trebuie o plaja neaparat ca sa te bucuri de caldura pe final de toamna… Dar daca ai o mancare atat de incredibila cum e cea marocana, peste o cultura asa cum numai in lumea araba gasesti, peste pietele de mirodenii unde nasul poate sa ti-o ia razna definitiv, s-ar putea sa nu ai nevoie de plaja… Parerea mea…

Temperaturi Noiembrie 22 grade Celsius

Cum ar putea să arate vacanța ta ideală în Marrakesh? Păi o variantă ar fi asta:


Ești în căutarea unui hotel sau apartament pentru următoarea ta vacanță? Booking.com are peste 29 milioane de opțiuni din care poți alege. Intră pe link —> https://booki.ng/2At6vW3 și alege destinația perfectă pentru vacanța ta!


Dubai

Și poate primele 2 destinații îți par mai liniștite, poate chiar de “săraci”, și tu în noiembrie vrei să îți arăți fala, să vadă lumea ( dar mai ales haterii) că îți merge bine. Și că banii pentru ține sunt doar niște hârtii… Atunci o tură prin Dubai e tot ce trebuie în portofoliul tău, adică pe profilul de Facebook.

Temperaturi Noiembrie 31 grade Celsius

Cum ar arată o zi perfectă în Dubai? Pentru călătorul și cumpărătorul (cel ce face shopping) din ține? Te va ajuta clipul de mai jos:

BONUS:

Cuba

Destinația asta e din altă clasă, dar merită nu neapărat ca să te bucuri de soare în Noiembrie, dar mai ales că după ce a căzut Fidel Castro și s-au deschis cât de cât granițele, în scurt timp Cuba o să își piardă farmecul și o să fie invadată de aceleași lanțuri de cafenele și hoteluri vestice ca orice altă locație.

Temperaturi Noiembrie 28 grade Celsius

Cum ar arată o vacanță în Cuba în modul first person view? Merită o geană peste clipul de mai jos ca să ne facem o idee:

Unde v-ar surâde să vă întindeți ciolanele în pragul lunii ce urmează să ne bântuie calendarul?

Mulțam! V-am pupat!

Dacă ți-a plăcut acest articol, te invit să te alături, cu un Like, comunitătii de cititori de pe pagina de Facebook a blogului. Putem să păstrăm legătura și pe Twitter sau Instagram. 😉
reduceriturism.ro

Sursa de inspirație aici

Advertisement

2 thoughts on “Top 3 destinatii pentru noiembrie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s