Cabana dintre vii – Enjoy the Autumn Sun

evomag.ro

Dragilor,

Pentru că ne răsfață vremea ( sau poate că ne pedepsește) cu niște temperaturi așa de plăcute că parcă am ajuns deja pe meleagurile menționate în articolul “Top 3 destinații pentru noiembrie”, cu termometre ce ne pun moralul doar pe plus, am zis să vă mai fac o recomandare, ceva mai accesibilă, ca bani și distanță față de cele 3 superbe orașe protejate de meleaguri însorite.

Cabana dintre Vii

Un loc superb, încă destul de puțin cunoscut de oameni, dar care garantez că în perioada următoare o să aibă agenda plină de turiști.


Locație: Apoldu de Sus 🏘️⛰️
Scor Booking.com : 9️⃣,5️⃣
Număr camere: 6️⃣
Preț: 💵💵💵 Ca să nu vă induc în eroare (depinde când doriți voi sau când e disponibilă cabana, mai bine intrați pe Booking.com și verificați direct:—> https://booki.ng/2OmPFvq


Ca să ajungeți la ea, trebuie să bateți drumul până la Apoldu de Sus, după care să o luați pe un drum de țară (care trece la un moment dat o cale ferată ce pare cam periculoasă, ca și punct de trecere, așa că grijă mare!), dar decât să încerc eu să descriu stângaci drumul până acolo, dați un click pe link-ul acesta, de pe Google Maps (sau direct tot din Booking.com ), include direct adresa pe care puteți să o băgați în smartphone și navigați pe unde digitale până în fața porții.

CabanaDintreVii

Cabana e foarte făină, mai făină decât ea e numai zonă în care e. Are 6 camere, așadar o capacitate de 12 persoane, 3 băi, o bucătărie generoasă dotată cam cu tot ce trebuie (mai ales o cămară unde găseai de toate), un salon șmecher unde mai frumos decât șemineul fercheș era doar privelista către pădurile din jur…. Și pentru aia nu există cuvinte, există doar o poză de amator ca asta făcută cu Nokia 8-ul meu, pe care nu îl pot lăuda destul pentru pozele ce le poate scoate:

IMG_20181027_175722


Ești în căutarea unui hotel sau apartament pentru următoarea ta vacanță? Booking.com are peste 29 milioane de opțiuni din care poți alege. Intră pe link —> https://booki.ng/2At6vW3 și alege destinația perfectă pentru vacanța ta!


Bonus cu alte poze:

IMG-20181027-WA0036

IMG-20181027-WA0035

IMG_20181027_175713

IMG-20181027-WA0033

IMG_20181028_115206

Și cum stres avem cam toți prin viețile noastre, după un weekend petrecut aici, mai lejerean în filigoria ce ne-a ținut în aer liber până târziu de tot în noapte, ba în balansoar, ba aiurea prin curte, ajungi înapoi acasă încărcat cât pentru 4 zile de luni cu trezire la 7 dimineața! Cine mă cunoaște știe că nu aș zice una de astea cu zile de luni și trezit devreme dacă nu ar merită.

Pe lângă cabana asta făcută cu mult bun gust ( interior și exterior), ceea ce se poate vedea din pozele de pe Booking.com , ce adaugă la perfecțiunea locului e zona. Dealurile sunt încărcate de vii, ca doar nu îi zice Cabana dintre Vii degeaba…, lângă o pădure superbă, o panoramă către Apoldu de Sus completă, și cu toate astea, cel mai mult mi-a plăcut că se vede că zonă are un potențial de dezvoltare imens (cabane, pensiuni și toate astea), dar încă nu știe lumea de ea și e așa… mai sălbatică, mai virgină, dacă îmi permiteți! 😀

Ajungi iar la vorba aia: “Bă ce țara faină avem, cum kkt nu facem gârlă de bani din turism?”.

Spor la călătorit!

Dacă ți-a plăcut acest articol, te invit să te alături, cu un Like, comunitătii de cititori de pe pagina de Facebook a blogului. Putem să păstrăm legătura și pe Twitter sau Instagram. 😉

evomag.ro

PS: Mi-a plăcut atât de mult zonă încât am decis să fac un design de copertă de profil de Facebook bazat pe poza sharuită mai sus. Dacă vrei un design similar, am disponibile mai multe formate și mărimi, adecvate pentru proiectul tău:

MRPRESECAN.RO facebook cover

Leave a comment