Ce o să se întâmple dacă votăm DA la referendum? #boicot

bottegaverde.ro

Dragii mei,

E mare forfotă în țară, dacă te iei după unii de pe Facebook e momentul care o să salveze sau distrugă România, “contează doar cât de mult ne pasă de țara noastră și de familie”, în rest sunt toate rezolvate. Mi-e și frică să mă uit la TV, că iar văd ce nenorociri au cauzat homosexualii în Canada și alte țări în care căsătorie e permisă între bărbat și femeie, femeie și femeie, bărbat și bărbat sau delfini cu femei, cu tei, cu salcâmul din Moromeții sau Dumnezeu mai știe ce.

Dar hai să facem un exercițiu de imaginație, să vedem cum o să arate România după ce românii cei dintâi în fața Domnului o să reușească să salveze țara și în an de Centenar, marea noastră realizare nu o să fie să prindă un televizor la ofertă la Emag, ci că au salvat țara de la căsătoriile între persoane de același sex.

Cum o să arate România dacă votăm da la referendum?

Baptiștii, catolicii, ortodocșii și toate celelate secte creștine o să uite de țelul comun și de faptul că până la urmă tot în aceleași valori cred, simple, pure și frumoase, ce nu au nevoie de interpretări sau indivizi care le spun ce vrea Dumnezeu de la ei și nebunii de astea… O să continue să ne explice fiecare cât de tare greșește celălalt la felul cum crede în Dumnezeu… sau cum trebuie să își iubească aproapele și să nu urască pe nimeni. Simțiți ironia, v-ați prins?

Dacă tot e comun țelul, ar putea să învețe și ortodocșii un pic de marketing online, să se pună pe lansat șlagăre:

Dumnezeu o să se uite la cât de vrednici sunt românii în fața familiei tradiționale și o să retragă gripa porcină de pe meleag. Că tot vine ziua Fiului și așa îl cinstim noi de ceva vreme încoace. Transformăm grăsuni în delicatese.

Pe lângă faptul că suntem grânarul Europei… sau am fost, o să ajungem iar în topurile europene cu un număr și mai mare de copii în instituții de stat ( doar nu vrem să ne ia homosexualii copiii, cum s-a întâmplat în Norvegia… că dacă se trage din vikingi, barbar rămâne…) sau în continuare o să dominăm la violență domestică! Vine Vasile al meu acasă, e gay, e căsătorit cu o o femeie, nu înțelege ce se întâmplă și el… și frustrat, și cu nervi… o bate pe Maricica de ajung la știri amândoi…  Dar noroc că formează o familie tradițională!

Când 2 băieți heterosexuali se înțeleg bine, să zicem când merg ei cu restul flăcăilor la fotbal și mai faci o glumă, că sunt gay, că să se mute împreună… nu o să poți să faci gluma până la capăt, să le zici: “Da’ mai căsătoriți-vă bă!!!”, că nu merge… Nu e pe placul Domnului…

Și câte și mai câte s-ar mai putea zice…

Acum pe bune, eu dacă aș fi homosexual sau lesbi (eu încă sper că nu sunt, că maram mă prea pricep la design, dar mă îmbrac că pixu’ ), m-aș duce acasă și aș avea fantezii de alea turbate numai cu haterii ăștia din mediul online… Nu au cum să te oprească, pe principiul ăsta:

Și acum să fim sinceri, eu chiar cred că orice preot o să cunune pe oricine pt o sumă decentă.

Dacă încă sunteți de părere că trebuie să ascultăm cuvântul Domnului după Biblie și toate astea, nu să credem în valorile de bază ale credinței creștine ( iubire și grijă față de aproapele tău), vă rog să faceți un exercițiu și să citiți (plus să respectați că și protagonistul) regulilele din Biblie: Anul in care am trait dupa Biblie – A.J. Jacobs .

Luptați-vă voi cu prostiile de genul ăsta, de la referendum, că de aia nu mai poate Universul, că ar putea să se căsătorească bărbat cu bărbat și femeie cu femeie… Și după ce o să se căsătoarească, vin noaptea și ne fură copiii, că stau toți pe vârfuri și cu sacii în spate să ne ia pruncii…

Și acum să ne imaginăm că ar fi niște probleme un pic mai grave, demne de interesul unor creștini adevărați, să zicem, ăsta:

Cum ar fi… Promit că fac și un clip de ăsta și îl postez și dacă e nevoie arăt și chitanța cu donația… Fac gestul ăsta fără să fac voia Domnului și să votez DA la referendum….

Mulțam! V-am pupat! Pe toți, bărbați, femei, delfini… pe toți, mă, pe toți…

Dacă ți-a plăcut acest articol, te invit să te alături, cu un Like, comunitătii de cititori de pe pagina de Facebook a blogului. Putem să păstrăm legătura și pe Twitter sau Instagram. 😉

starshiners.ro

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s