Black Friday vine la Emag – 16 Noiembrie!!! Esti pregatit?

Dragilor,

Și dacă în articolul anterior vă delectam cu câteva dintre ofertele de Black Friday pornite în avans, cu cele lansate de către  Evomag și  Cel.ro, “Black Friday a pornit la Cel.ro!“, iată că e momentul să între în joc și cel mai mare jucător din online-ul românesc, arhicunoscutul și căutatul Emag.ro . Poate ați văzut deja reclamă această la TV:

Ca și în 2017, Emag.ro rămâne consecvent și lansează superofertele pe data de 16 noiembrie, de data aceasta ofertele fiind adăpostite de un nou depozit,  investitie de 65 de milioane de euro, terenul are 600.000 de metri pătrati, sunt ocupați 126.000 de metri pătrati, de două ori cât Casa Poporului și este deja plin. Construit de Bau Construct în doar 11 luni. Parcarea permite incărcarea a 55 de tiruri simultan, după cum arată clipul de mai jos (Sursa: Vimeo.ro):

La ce putem să ne așteptăm de la ofertele de pe 16.11? Ei bine, zilnic  Emag publică reduceri (pe link-ul de mai jos).

Pentru ziua în curs, 14.11, reducerile anunțate sunt următoarele:Ca să vă fie mai ușor, am inclus linkurile direct în descrierile de mai sus, e cel mai simplu de ajuns la ele.  Emag publică noi reduceri în fiecare zi, așa că fiți cu ochii pe link-ul de mai jos, unde găsiți și o grămadă de sfaturi legate de cum să procedați cel mai bine în vinerea ce urmează, precum și detalii suplimentare despre eveniment și premiile oferite (inclusiv o campanie cu un posibil câștig reprezentat de un Mercedes Benz GLC 250 Coupe):


www.Emag.ro/BlackFriday2018


Ce să mai zic, dați bătaie la adăugat produse la favorite, dar nu vă pripiți să aruncați bani aiurea pe produse doar pentru că e Black Friday. Ca să prinzi o ofertă bună, trebuie să urmărești un produs și fluctuațiile lui de preț pe o perioadă mai lungă. La televizoare cel puțin, am văzut pe  Emag diferențe de la  2599 lei la 3999 lei pentru același model, în decurs de 2 luni… Eu unu sunt lejer, mai stau cu ochii doar pe un prăjitor de pâine pentru ai mei, care de pe acum are un preț redus, mai bun decât concurență:


Prajitor de paine Philips HD4825/90


 

V-am pupat!

Spor!

Dacă ți-a plăcut acest articol, te invit să te alături, cu un Like, comunitătii de cititori de pe pagina de Facebook a blogului. Putem să păstrăm legătura și pe Twitter sau Instagram. 😉

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s