Black Friday a pornit la Cel.ro!

evomag.ro

Dragii mei,

Pentru că suntem români și avem un pic de recuperat față de frații din Vest, când auzim de Black Friday zici că auzim de Sărbători, le-am include în calendarul creștin-ortodox și am intra în mediul online la fel cum mergem de Paști la Slujba de înviere, nu contează că e în mijlocul nopții, simți că ești mai presus decât restul oamenilor.

Și cum în fiecare an e o concurență acerbă între magazine să atragă cât mai mult din portofelul internauților odată cu Black Friday, anul acesta, unul dintre cei mai mari retaileri online, Cel.ro, a decis să avanseze evenimentul față de concurență (Emag.ro sau Altex.ro printre cei mai de seamă) și să lanseze începând cu 9 noiembrie setul de reduceri pentru toate categoriile de produse.


www.CEL.ro


Cele mai de seamă reduceri le puteți găsi la următoarele categorii (v-am inclus și link-urile în nume ca să ajungeți mai ușor la ele 😀 ):

Desigur, puteți naviga puțin pe site, poate sunteți în căutare de ceva mai aparte, ce nu caută muritorul de rând.

evomag.ro

Cu siguranță, nici concurența nu stă deoparte, un alt mare jucător din zonă online, Evomag, este deja la rundă 2 de reduceri de Black Friday, (prima a fost între 01-08 noiembrie, cea de-a doua programată între 09-15 luna curentă). În prima rundă am profitat de un preț foarte bună la un televizor (cu vreo 600 lei mai ieftin decât l-am găsit la Emag), dacă vă încântă sau sunteți în căutare, va las link-ul mai jos (recomand bundle-ul cu suport de perete inclus, mai scutiți 100 lei din prețul total 😉 ):


Reducere! Televizor LED Philips 125 cm (49″) 49PUS6482/12, Ultra HD 4K, Smart TV, Android TV, Ambilight, WiFi, CI+


Promit ca Ambilight-ul e tot ce trebuie 😀

Și dacă tot nu va conving aceste oferte, puteți oricând să așteptați 16.11, când intră în joc și Emag.

Spor la cumpărături!

V-am pupat!

Dacă ți-a plăcut acest articol, te invit să te alături, cu un Like, comunitătii de cititori de pe pagina de Facebook a blogului. Putem să păstrăm legătura și pe Twitter sau Instagram. 😉

evomag.ro

Advertisement

One thought on “Black Friday a pornit la Cel.ro!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s