3 telefoane ce ar putea crea concurenta noilor Iphone

Dragii mei,

Mare zarvă și bucurie în târg ( adică în piață de telefoane mobile mondială), Apple a făcut eveniment dement, în stilul caracteristic și a anunțat noile modele cu care vrea să creeze cozi la magazine pe modelul celor de care îmi pomeneau părinții că aveau la lapte în comunism.

Iphone GIF - Find & Share on GIPHY
Modelele de telefoane anunțate de americani se anunță cam așa (conform yoda.ro):

– Iphone Xr va fi disponibil în versiunile cu 64GB, 126GB, 256GB. Prețul de pornire este de 749 dolari, iar modelul va ajunge în magazine abia după 26 octombrie.

Iphone Xs va fi disponibil în versiunile cu 64GB, 256GB și 512GB memorie internă, iar prețul de pornire este de 999 dolari. E deja lansat la precomandă pe Emag.ro, fă o cerere direct de pe linkul acesta: http://bit.ly/2zprkk8

– Iphone Xs Max va costă cel mai mult, de la 1099 dolari pentru variantă cu 64GB.

Fiind era digitală, nu mai trebuie să aflăm de eveniment a doua zi din ziare sau când își începe Andreea Esca programul pe televizoarele deja lipsite de tub catodic, dar cu prețuri bune, cum numai la Emag găsești. Tot evenimentul îl găsiți pe youtube, la acest link: https://youtu.be/wFTmQ27S7OQ

Sau dacă sunteți cu agendă plină, ca tot omul, puteți să luați esențialul din clipul de mai jos:

Acum că toată lumea o să înceapă să caute caracteristici, noutăți și motive să faci upgrade-ul de la modele actuale la cele noi, dar în față puterii Apple, cum se arată concurență?

Am căutat un pic pe net și cam toate site-uri de tech și telefonie mobilă par să îndrepte ochii către aceste modele: Huawei Mate 20, Google Pixel 3, and OnePlus 6T.

1. Huawei Mate 20

2. Google Pixel 3

3. OnePlus 6T

Cum vine se pare că arată competitorii?

Nu vă mai încurc cu detalii tehnice pentru toate modelele, pentru că e suficient să intrați pe GSMarena.com și oamenii de acolo sunt mult mai pricepuți decât aș visa eu să fiu vreodată. Tot de acolo și date de lansare și tot ce v-ar mai putea interesa legat de incredibilele terminale.

Numa’ bine!

Dacă ți-a plăcut acest articol, te invit să te alături, cu un Like, comunitătii de cititori de pe pagina de Facebook a blogului. Putem să păstrăm legătura și pe Twitter sau Instagram. 😉

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s