Cum sa faci fata Secret Santa si restul cadourilor de Craciun?

Dragii mei,

E luna aia minunata care ne place tuturor…. in care fugi ca un descreierat dupa cadouri pentru iubita, mama, tata, pentru pisica, pentru bunica si pentru toti cei ce trebuie cinstiti cu cadouri, dupa cum a lasat Cel de Sus pe Pamant.

Poate esti totusi comod, eviti agitatia si nebunia din magazine si mall-uri, si te duci frumos si cuminte in zona online-ului, elegant din fata calculatorului si comfortul locuintei proprii, dai fuga printre linkuri si tot pierzi o gramada de timp.

Anul asta sper ca ati rezolvat de Mos Nicolae, nu am fost suficient de prompt incat sa dau o mana de ajutor, sper ca ati fost si voi cuminti la randul vostru si ghetutele au fost pline, dar sunt aici ca sa sarim impreuna peste alt hop, numit cadoul de Craciun. Corporatist fiind, fratele e cu voi, daca e nevoie sa cautati si cadou de Secret Santa?

Poti oricand sa rezolvi problema cu un search clasic pe destinatiile online favorite ale oricui, Emag si  Elefant.ro, dar hai sa facem o treaba un pic mai smechera. Am purces la cautari si am dat peste Mindblower.ro, cadouri iesite din minti ( linkul e inclus, sa va fie mai usor sa ajungeti pe site).

Oamenii stiu ca Secret Santa e in toi la birou, asa ca au pregatit sute de cadouri in buget numai bune sa fie daruite colegilor.

Cum rezolvam cu cadoul? Pai daca e Secret Santa , odata putem sa activam categoria special creata pentru a-ti usura cautarile, linkul e inclus in nume:

Cadouri pentru Secret Santa

Si pe urma, sa o luam mai detaliat:

  • Pentru colega marinimoasa: – Link
  • Pentru colega chic: – Link
  • Pentru colegii silitori: – Link
  • Pentru colegul petrecaret: – Link
  • Pentru sefii de gasca: – Link
  • Pentru colegii calatori: – Link
  • Pentru colegii betivi, mai ales iubitori de bere: – Link

Pe mine unu m-au amuzat teribil astea. Ce alte categorii ar trebui adaugate? Dati asa o geana printre colegi si sharuiti un gand.

Face With Tears of JoyFace With Tears of JoyFace With Tears of Joy

Si daca trecem cu succes peste Secret Santa, trebuie sa luam si cadouri de Craciun pentru restul cunostiintelor. Exista si aici categorie separata:

Mindblower – Cadouri de Craciun

Si uite asa cadoul tau a iesit in evidenta fata de cele luate de pe Emag, Elefant.ro sau alte surse.

Eu v-am dat puterea, decizia e la voi!

Spor la cautari!

Pentru continut in plus, care nu apare si pe blog, dati un like paginii de mai jos:

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s