De ce sa mergi in 2018 la Electric Castle?

Dragii mei,

Pe scena romaneasca tot mai activa, tot mai doritoare si consumatoare de festivaluri muzicale ( pentru cei de la PSD, de acolo isi racoleaza Soros minionii…. ca se drogheaza toti si pe urma isi bat joc de tara), Electric Castle vine, si in ajun de Craciun ( a nu se confunda cu Ajunul Craciunului) ne loveste cu o parte din line-up editiei din 2018 a festivalului.

Ce ne-a sarit in ochi?

1. “Mi name Junior Gong, I’m telling youuuu!”…. In caz ca incepeti sa credeti ca vorbesc tampenii, v-am inclus si link-ul catre melodia piesei de rezistenta a festivalului, Damien “Junior Gong” Marley. Nascut din tata legenda muzicala, dar abordand un stil usor diferit, tot ce pot sa spun despre el e ca are si energie in melodii si poate sa te loveasca si cu relaxarea si calmul specific muzicii reggae, unde se vede influenta predecesorului sau.

Daca vreti sa participati la Electric Castle, cele mai ieftine bilele le gasiti pe Eventbook

 

2. London Grammar – o formatie care suna ca si cand fata aia ciudata si neinteleasa din liceu, care fuma singura si nu socializa cu nimeni, si-a depasit depresia si si-a gasit menirea in viata… Nu ma credeti? Luati cu sonor:

Daca vreti sa participati la Electric Castle, cele mai ieftine bilele le gasiti pe Eventbook

 

3. Netsky – Daca sunt capabili de un clip atat de fain, nu imi pot imagina ce pot crea live pe scena, in fata unei multimi energice, dornice de volum:

Daca vreti sa participati la Electric Castle, cele mai ieftine bilele le gasiti pe Eventbook

 

4. JP Cooper -autorul uneia dintre piesele mele preferate in drum spre munca, ca sa imi starneasca simturile:

Daca vreti sa participati la Electric Castle, cele mai ieftine bilele le gasiti pe Eventbook

Bine…. piesa preferata daca nu e disponibila aia cu “Dintr-o mie de inimi trecute prin palma meaaaaa….” sau orice altceva de la Lidia Buble… Daca ma intelegeti….

Ce sa zic… chiar si pentru un “nu chiar asa de interesat de muzica” precum ma aflu, chiar nu arata rau deloc. Parca m-as duce si eu pana acolo, daca se arata pozitiv bugetul. Ca vorbim de buget, nu stiu de ce, dar merita sa stiti, biletele sunt mai ieftine pe Eventbook.ro decat pe site-ul oficial (pe site-ul oficial mai primiti ceva goodies, dar daca nu va trebuie, cu incredere incercati Eventbook ). Eu l-am folosit pentru Astra Film Fest, nici o probleme cu biletele, asta e linkul catre site-ul lor: www.eventbook.ro.

Sa dea Dzeu sa va tina balamalele la dansat, jucat si rupt la opinci! Adica na…. Conversi

Distractie faina!


PS: Parere de neavizat, daca vreti cazare, poate merita sa cautati de pe acum prin Cluj-Napoca si imprejurimi, direct pe Booking.com


 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s