Beer Review: Amistad Patriot Ale

cel.ro%20

Dragilor,

Si dupa cum va ziceam intr-un articol anterior, “Am fost la Beer Craft Festival si mi-a placut” (va las si linkul articolului, in caz ca l-ati ratat prima data 😉 😀 ).

Si credeati ca am plecat de acolo cu mana goala… Nicidecum… Am plecat ca orice “betiv” care se respecta, cu provizii si pentru a doua zi. Tot ce imi lipsea ca sa fiu oficial era o bicicleta de care sa ma sprijin, numai asa poti sa intri in Ordinul Consumatorilor Profesionisti.

Si acum sa trecem la bere. Am auzit pana la festival in online de Amistad, unul dintre membrii comunitatii tot mai mare de producatori de bere artizanala din Romania. Despre ei gasiti ceva mai multe detalii pe Pagina de lor de Facebook. Ii las pe ei sa se prezinte, pot sa o faca mai bine decat mine. 😉

Si acum, despre bautura. Am luat o Amistad Patriot Ale, o bere nefiltrata, nepasteurizata si din ingrediente 100% naturale, o bere de tip “American Pale Wheat Ale”, dupa cum ii zice eticheta.

Are un miros placut, dulceag, de bere artizanala. Daca sunteti novici ai domeniului, incercati o bere artizanala… O sa vedeti ca are un miros foarte placut spre deosebire de berea comerciala. Poate sunt eu nebun, dar Patriot Ale are o tenta placuta de visine in miros.

Ca si culoare (imi pare rau ca nu am facut o poza cu berea in pahar), prezinta un galbui placut, oarecum cu umbre de o culoare verde, ca un lime, totul sub patronatul unui tulbure elegant.

Are un gust placut, consistent si mai deloc intepator, amarui prea sfarsit. Si cand zic amarui, e un amarui cum trebuie sa aiba o bere. Are in gust si un iz de lime / lamaie.

Si e racoritoare in draci. Mentionez ca mi-a scaldat gatlejul intr-o zi caniculara, dar am incercat sa fiu subiectiv la partea asta.

Nu ma pricep (inca) la dat note unui beri, dar ce sa zic, de recomandat o recomand cu mare drag! Amistad are un total de … Sortimente, o sa le trec prin filtru pe toate. 😀

Le gasiti produsele in magazinul Eco Zen Boutique din Sibiu sau online pe Berero.ro. Dar pentru ca lista dsitribuitorilor e dinamica si creste intr-una, sau daca ii cautati si in alte orase ale tarii, cel mai bine e sa le dati un like pe Facebook si de acolo totul e mai usor. 😉

Bravo, Amistad! Mult succes!

Hai noroc!

Sanatate!

cel.ro%20

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s