Am fost la Beer Craft Festival si mi-a placut!

cel.ro%20

Dragilor,

E vara in Sibiu, asa ca in weekend trebuie sa stai sa cugeti si sa planifici pe ce ruta iti arunci picoarele si ce evenimente decizi sa binecuvantezi cu prezenta. Weekendul acesta in Sibiu am avut de unde alege:

  • Intalnirea Sasilor
  • Arini Fest
  • Beer Craft Festival
  • Turneul National Kendama ( asta a fost ca un copil orfan pe langa celelalte, am aflat de el dupa ce s-a desfasurat)

Si pentru ca la Intalnirea Sasilor a venit Klaus, am zis ca e suficient, nu ma mai duc sa ii mai impovarez si eu. La Arini Fest am fost, frumos si acolo, ar trebui facut cel putin in fiecare weekend ceva de genul asta pe perioada verii… Super atmosfera, fain filmul (Ochii Sufletului), la anul sigur infruntam iar capusele si tantarii de dragul cinematografiei.

Dar pentru ca de vreun an si un pic sunt destul de interesat de berea artizanala, tare mult m-am bucurat cand am aflat ca se organizeaza festival de bere artizanala in Sibiu. Si cand caldura ne-a lasat sa iesim din casa fara sa ne apese pe cap prea tare, am pornit inspre Muzeul Satului sa vedem cum sta treaba. Atmosfera super faina, locatia excelenta, expozanti pregatiti cu bere si cidru rece, toate inconjurate de mancare buna si o fanfara saseasca, urmata de muzica Mariei Cojocaru.

Nu are rost sa va zic cate beri am baut, ca nu …. e timpul sa ma laud sau sa va faceti o parere proasta despre mine. Dar daca vreti sa bei cateva beri bune, insotite si despre niste povesti frumoase despre cum se face berea sau care sunt diferentele dintre anumite tipuri de bere… Nu aveti cum sa ratati evenimentul. Stati sa va incant cu cateva poze, spun mai bine povestea festivalului mai bine decat pot sa o spun eu:

Asadar, neaparat trebuie repetat festivalul si la anul. Berea e buna, chiar daca o sa fie oameni care o sa zica, pai da, dar e 10 lei paharul / sticla, un 6 pack din supermarket e 13-15 lei… Scump, scump. Stii cum e, ce ai prefera, o pizza pe vatra cu ingrediente de calitate sau una congelata bagata la microunde? Si la bere, pretul tine de calitate.

Singurul aspect care m-a deranjat un pic la eveniment a fost ca trebuie sa platesti biletul de intrare in Muzeul Astra, de 17 lei, ca sa te bucuri de bere.

Si, ca orice consumator care se respecta, am luat provizii si pentru acasa. Ca doar nu numai betivii de cartier vin acasa cu PET-ul la subrat, si Presecan vine cu pachet de la Festival.

De abia astept sa ma pun pe degustat! Revin cu impresii. 😉

Spor!

cel.ro%20

Advertisement

One thought on “Am fost la Beer Craft Festival si mi-a placut!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s