Am fost la Street Food Festival si mi-a placut!

elefant.ro%20

Dragilor,

Oricine ma cunoaste catusi de putin stiu ca 2 dintre lucrurile care imi plac destul de mult sunt mancarea si Sibiul. Asa ca… Daca vine mancare aleasa la Sibiu, nu am cum sa lipsesc.

Si inarmat cu cunostiintele dobandite de la editia de anul trecut, de la Cluj, pe stomacul gol si cu bugetul actualizat, am dat iama in Piata Huet sa vedem cum sta treaba. Foarte imbucurator sta, va spun garantat!

Intr-un spatiu care parca cerea un astfel de eveniment (ma rog, era frumos sa fie un pic mai mare si ceva mai multe spatii verzi, dar merge pentru o prima editie), si dupa 2 opriri anul acesta (La Oradea si Iasi), Street Food Festival aduce la Sibiu o serie de rulote si standuri pregatite sa gateasca in fata noastra tot felul de bunataturi, cum vezi numai la televizor.

Poultry Leg on Apple iOS 10.3Hamburger on Apple iOS 10.3Pizza on Apple iOS 10.3Burrito on Apple iOS 10.3

Pe scurt, ce mi-a placut:

1. Inghetata de la Thai Scoops: e altceva fata de stim noi ca si inghetata.

2. Chimichanga de la Duma’s Van. De la Duma am mai gustat si Blue Quesadilla, oamenii se stiu la treburi mexicane. Recomand cu incredere.

3. Rotwurst de la Batranul Sas. Noi, sibienii cunoastem calitatea produselor lor, nu e o surpriza ca sunt foarte bune.

4. Burger de la Gourmet! Repede gatit, suculent si crocant… Cum tb sa fie un buger 😉

Ce nu mi-a placut:

1. Anul trecut la Cluj am descoperit berea artizanala romaneasca, as fi vrut sa dau de ea si la Sibiu. 😦

2. Sa vedem mai multi antreprenori si bucatari sibieni (nu doar Sucre si Batranul Sas)… Tb sa dam iama in parcul cu rulote si sa ne punem pe gatit. Usor, usor, o sa prinda tot mai mult genul acesta de mancare si la noi in oras.

Vremea e insorita, festivalul mai tine 2 zile, deci…. Treceti la mancare! Poate o sa ziceti ca e un pic scumput, dar odata pe an merita rasfatul.  Eu pe lista mai am de gustat paella, bruschete si poate niste paste! 😀

E genul de festival care sa va tina departe de cantar… Pentru evitarea lacrimilor… Lista completa a vendorilor de mancare o gasiti aici sau… Direct in Piata! Gustati tot ce va face cu ochiul.

Pofta buna, succes la urcat poze pe Instagram si Facebook. Eu am inceput deja!

Weekend fain si pofta buna!

Ne vedem saptaman viitoare la alergat!

elefant.ro%20

PS: Felicitari Street Food Festival pentru activitatea voastra pe Facebook. Foarte simplu… Asa se face, super strategie. Ar trebui sa fiti studiu de caz pentru alte evenimente, asa se aduc oamenii aproape.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s