A fost un weekend minunat!

Zoot.ro

Dragilor,

Nu stiu cum sunteti voi, dar de cele mai multe ori in weekend imi propun sa mut muntii din loc, drumetii, excursii, citit carti etc etc., dar… de cele mai multe ori ajung sa pierd vremea aiurea intrebandu-ma cum de am lasat sa treaca timpul asa de usor… Fara sa ma scuz, cred ca a avut si vremea o contributie la toata starea asta… De la prea multa ploaie… Ne-am simtit… Plouati?

Ei bine, din fericire, nu acesta a fost si cazul weekend-ului cate tocmai si-a terminat scurta existenta. Un weekend fabulos, marcat de 2 numere rotunde:

#10!

Au trecut 10 ani de cand am terminat liceul, asa ca era momentul perfect in care sa mai vedem care pe unde mai traieste. Foarte placut, ceva emotii, placute si ele, nu ca alea cand stateai cu morcovul infipt ca poate e ziua in care iesi la tabla la mate sau ai teza la fizica.

Super fain sa imi revad colegii, chiar daca nu au ajuns toti, noi ne-am gandit la voi (pana la al treilea cocktail sau shot, ca dupa aia toata atentia noastra era axata pe pastrarea echilibrului si a unei imagini juste si decente).

Trebuie sa recunosc, parca suntem ca vinul. Aratam un pic mai bine acum decat o faceam acum 10 ani. Va rog sa va convingeti utilizand paralela fotografica de mai jos:

Eu zic ca am evoluat, nu? 😀

#5!

A fost si weekend-ul in care s-a desfasurat Maratonul Sibiului! Am mai zis-o si o mai zic: Sibiul e magic! Si odata cu un eveniment precum Maratonul Sibiului iti dai seama ca nu doar orasul are un vibe aparte, dar si oamenii se ridica la standard-ul inalt impus de frumoasa urbe.

Peste 3200 de perechi de pantofi de alergat au napustit in Piata Mare, de unde s-au urnit pe trasee de 5, 10, 21 sau 42 de km, cu scopul de a strange bani pentru diverse cauze nobile (pe care le mai puteti sustine inca, aici: http://maratonsibiu.ro/proiecte-2017/) . Superb! Eveniment placut si foarte bine organizat. M-a bucurat prezenta firmelor mari din jurul Sibiului, care si-au sustinut angajatii inscrisi. Continental, multumesc! Multumesc si sustinatorilor care m-au sprijinit pe mine si pe cei de la Asociatia Aleg! 😉

Singurul regret: au fost doar 5 km, la anul promit ca fortez un 10km sau chiar un 21! 😀 Acuma, pentru un prim an, dupa o seara de distractie si cu entorsa la deget, zic ca e bine. M-am simtit ca Ivan Patzaichin, cu pagaia rupta. :))

2 zile foarte active urmate de o zi de lenevit la tara… Si asa, weekend-ul devine perfect, aproape ca o vacanta… pe care nu am dat bani.

Si dupa un weekend ca asta, astepti si mai greu o zi de luni… Noroc ca e saptamana scurta si cu weekend prelungit.

Pe la voi cum s-a manifestat weekend-ul?

Zoot.ro

PS: Undeva printre ele, am baut un cappccino excelent la Kokoon si am mancat si un burger foarte bun la Harley.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s