Black Friday traita ca un barbat matur

evomag.ro Dragilor,

Pentru orice baiat vine vremea cand trebuie sa devina barbat, iar din aceasta cauza, de-a lungul timpului au aparut o gramada de ritualuri si semne ca e momentul ca un vlăjgan sa o apuce pe calea maturizarii si a barbatiei…

Unii spun ca momentul e atunci cand pleci in armata, altii spun ca e atunci cand iti creste barba (pe care eu inca o astept sa creasca cum trebe, la 28 de ani)…. diverse si diverse momente din viata.

Guardsman, Type-1-2 on Apple iOS 10.0
Dar anul asta am trait o revelatie… Nu m-a avertizat nimeni, tata nu avea cum sa stie de asa ceva, dar ma tem ca dovada maturizarii la barbatii generatiei noastre e atunci cand trec de primul #BlackFriday in care trebuie sa cumpere electrocasnice pentru casa…. Si e al naibii de greu…

Black Friday e momentul barbatilor, femeile traiesc pentru shopping 365 zile pe an…. noi pentru o zi din Noiembrie… si era frumos Black Friday… foarte frumos. Emotie, adrenalina, nervi ca nu merg site-urile sau ca au disparut telefoanele cu preturi beton, dar foarte frumos…

Dar anul acesta, nu am mai vanat telefoane, camere foto sau GPS-uri, ca orice baietel, anul asta misiunea mea a fost sa cumpar masina de spalat, filtru de cafea si fier de calcat…. Ca un om mare.

Nu vreau sa ma plang, dar a fost greu…suficient de greu… Avertisment pentru cei ce urmeaza sa faca asta in anii ce urmeaza… un fier de calcat nu are touchscreen, pixeli sau NFC, are talpa ceramica… O masina de spalat nu are RAMi, are program pentru lână sau haine negre… Dar stati linistiti, toti o sa se bata pe telefoane, televizoare si laptopuri, pe raionul de electrocasnice mari…. e liniste. Aproape ca nici nu se blocheaza site-ul.

Cum sa nu fiu pierdut in fata unui astfel de proces?

Numai fiere de calcat Phillips erau vreo 28. Samsung are atatea telefoane, dar preturi de la 200 lei la 3000 lei, stii cum sa le imparti. Nici nu stiu care sunt culorile legale sau la moda pentru un fier de calcat

In fine,  cu inima in dinti si cu ochii in lacrimi (nu e o rusine sa plangi), m-am pus pe cumparat. Cu sfaturi primite de la fete si cu logica mea plina de testosteron, am ales dupa cum urmeaza:

1. Masina de spalat Beko WKY71233PTLYB3 de la Ideall.ro. Merita sa va rezervati oferta in ING Bazar, la plata cu cardul primit un extra discount de 5%. Un fel Black Friday la plata cu cardul, valabil tot anul.

2. Fier de calcat Phillips Azur Performer GC3802/20, m-a atras minunea de Talpa SteamGlide, care executa o calcare de calitate superioara, este rezistenta la zgarieturi si se curata usor. Senzatie….

3. Filtru de cafea Russell Hobbs Legacy 20682-56. Asta arata fain… Si e britanic… E un fel de Jeremy Clarkson, doar ca nu e urat.

BONUS: Mi-am luat o carte, “Evadare din lagarul 14” de Blaine Harden, o poveste ce pare foarte interesanta! Asta ca rasplata pentru eforturile depuse in plin Black Friday, ca un om mare… Tin sa repet treaba asta, acum societatea asteapta de la mine sa gandesc ca un om mare!

Fruntea sus, la anul trecem din nou prin experienta!

Spor la cumparaturi sau la utilizat produsele! 😉

Multumesc pentru atentie! Si nu uitati, un Share pe Facebook daca v-a placut, nu strica nimanui! 😀

V-am pupat!

Cam asa a fost pe Facebook-ul personal:

evomag.ro

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s