Fie ca… Sarbatori fericite, alea alea, dar oare chiar trebuie sa vina Mosul la toata lumea?

Dragilor,

“It’s the most wonderful timeee of the yearrr…” Si toata lumea isi aduce aminte ca trebuie sa fie buna, toata lumea se lanseaza in urari ( exact ca in titlu, marea majoritate incep cu un traditional: “Fie ca…”) care dau pe afara de pozitivism (asta cred ca l-am inventat eu) si toti au cerinte la Mos Craciun care mai mult ca sigur depasesc balanta de fapte bune acumulate de multi in anul ce tocmai vrea sa dea ortul popii.

Se apuca toti de cerut, ba prin scrisori, mesaje sau “sugestii” bine plasate la sponsori, toate menite sa ajunga la Mosul Barbos si simpatic. Si pentru ca suntem in era digitala, a tehnologiei accesibile, multi dau indicatii de cadou si pe retelele de socializare. Ca vorba aia, daca tot e asa de popular, de ce sa nu aiba si Mosul o prezenta corespunzatoare pe Facebook si restul. Ca sa-l ajut, acum cativa ani am creat o pagina, neaos romaneasca, Mos Craciun cu plete dalbe, pe care am ignorat-o pana recent, cand am primit o notificare de mesaj pe pagina. Ce a urmat, va las sa vedeti mai jos:

1

2

Wow… a dat cu cerinte cat un sat intreg. Eu cred ca si pentru un oras mic de provincie, e o lista indestul de lunga. Dar la o lista de o asemenea anvergura, sa fie chiar o fata atat de cuminte? Am pus-o la incercare, ca un bun Mos ce sunt si am ignorat mesajul. Hai sa vedem cum s-a comportat mai jos.

Vadit deranjata de ignoranta arata de Mosu’, a trecut si ea la urari de Craciun, cu o clara tenta personala, in mod repetat. Enjoy:

3

Poate a crezut ca i-a dat KO lui Mosul, nu i-am dat satisfactia si am revenit cu o intrebare decenta, ca la interviu:

4

Ma minte… adica il minte pe Mosul:

5

Asa ca da… “Mosul dropped the mic!”. Radical, brutal, dar onest! Aveti grija ce faceti si ce ii cereti Mosului. E cu ochii pe voi, stie ce ati facut, chiar si fara sa il injurati pentru ca nu raspuns pe Facebook! :))

Sarbatori fericite si fiti cumpatati! Va pup si sa ne auzim ceva mai des la anul!

Father Christmas on Samsung Galaxy Note 7 (revised)Christmas Tree on Apple iOS 10.2Wrapped Present on Apple iOS 10.2

MrPresecan, out!

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s