Elefant.ro – Oare daca transportul e gratuit, nu e bine? :D

Elefant.ro

Dragilor,

Trebuie sa recunosc, sunt un “onliner”… sau cum s-o numi o persoana care prefera in orice moment sa faca cumparaturi online, in loc sa mearga si, mai ales ca e vara, sa transpire prin centre comerciale pline. Primavara gratare, toamna tot pe la tara, recolte si de astea, iarna trebuie sa dezapezesti masina pana crepi. Da, iata pe anotimpuri suficiente motive ca sa nu dai iama in magazine, decat pe calea router-ului de wireless. Studii care sa va convinga care metoda e mai buna… online sau in lumea reala, sunt destule. Eu unu, pe cat posibil, ma rezum la online decat sa imi pierd timpul si asa pretios la cozi si in aglomeratie…

Dar sa revenim la Elefant.ro. Poate ca ii stiti, poate ca nu… Nu sunt ei Emag.ro, dar e splendid de mare amgazinul. Isi spune “Mallul online al familiei tale”. Sincer sa fiu, nu e chiar acolo… dar lucreaza la treaba asta.

E posibil sa stiti de Elefant.ro, ca si site-ul ala de carti si ceasuri…. poate si de parfumuri. Dar sa stiti ca in ultima vreme, oamenii au lucrat un pic serios la gama de produse, intocmai ca sa ajunga la idealul de mall online. Pe langa jucarii, ochelari de soare si obiecte pentru casa si gradina, au lansat recent:

  • Bijuterii, branduri variate, inclusiv Swarowski (cred ca e smecher, nu ma pricep);
  • Cosmetice, va las sa le descoperiti voi, nu ma pricep deloc, din fericire :)))
  • Papuci! Si stiu cat de importanti sunt astia pentru voi, dragele noastre creaturi ale lui Dumnezeu, pe nume femei. 😀

Si cu cat mai multe categorii, am observat ca rasar oferte speciale tot mai interesante, tot ce trebuie sa facem e sa dam o vizita in sectiunea numita sugestiv: Oferte speciale, de langa sectiunea Lichidari de stoc, la fel de interesanta.

Toate bune si frumoase pe Elefant.ro, am ceva ceasuri si carti de pe site, am pus cateva comenzi (cel mai des, ca orice om, in zi de salariu). 😀

Elefant.ro

Ce nu imi placea pana acum? Simplu de tot…. ca trebuia sa platesc transport pentru fiecare comanda. Dar motivul pentru acest articol si adevarata mea bucurie…. e ca avem pick-up point Elefant.ro si in Sibiu!!! Yeeeey! dar ce inseamna asta? Ca poti sa pui comenzi si sa ceri in loc de transport cu curier…. ridicare de la pick up point! 😀 Si el ajunge gratuit la locatie.

Si… ca sa testez conceptul, am pus o comanda si… Functioneaza foarte bine! 😀 Coletul a ajuns a doua zi la adresa point-ului: Bvd. General Vasile Milea Bl. 12 (e langa blocul plomba). De luni pana vineri, oamenii au deschis de la 9-21, plus ca au program si in weekend…. mai mult decat suficient ca sa ajungem dupa colete.

Ca sa nu mai zic ca e posibil sa probezi ce ai cumparat la pick up point (haine, incaltaminte etc.) 🙂

Bun… nici nu am luat coletul bine ca am si primit un cadou de la magazin 😀 Preanuntat printr-un sms de forma celui de mai jos:

Screenshot_2016-07-28-20-14-35

Nu stiu cine se califica pentru Cadou, dar eu o sa apreciez cartea primita: “Inteligenta emotionala” de Jill Dunn. Lectura usoara, dar gratuita. 😉

Si daca nu sunteti din Sibiu, sa fie articolul asta de folos? Pai as zice ca e… Se pare ca reteaua (care deja acopera orasele mari ale tarii) se dezvolta destul de serios, ceea ce e imbucurator. Si daca nu e pick-up point, nu e problema, tot mai des Elefant.ro da cu promotii care ofera transport gratuit in noi. Trebuie doar sa te abonezi la newsletter sau sa ii urmaresti pe retelele de socializare 😉

Iar daca v-a placut, sau macar informat, articolul, astept parerile voastre pe Facebook, TwitterInstagram sau in sectiunea de comment-uri de mai jos si oriunde mai dati de mine. Si sa nu uitam, ca sa aflam din timp de promotii, fara eforturi prea mari, exista Zbang (vezi oferta de mai jos, de pe Elefant.ro, postata pe minunea noastra de pagina de Facebook). Desigur, ne puteti cere si recomandari, fara probleme.

Spor la cumparaturi!

Gracias!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s