Zbang! Reduceri si oferte!

Dragilor,

Ca si asa m-am plans deja ca am fost ocupat si nu am apucat sa scriu. Acum, in articolul cu Trupa de Calusari, v-am aratat cum m-a tinut distractia un pic ocupat. Dar in cele 3 luni de pauza, nu am facut doar atat, m-am ocupat si de lucruri ceva mai serioase.

M-am ocupat si de o noua pagina de Facebook, una nascuta din dorinta de a ajuta, de a scoate in fata, exact cum zice si descrierea paginii: “Oferte si promotii demne de buzunarul tau, doar de la retaileri de incredere!”. Ai la dispozitie online o gramada de oferte si reduceri, doar ca de multe ori iti trebuie si timpul necesar ca sa le gasesti. Ce vrem sa facem noi cu “Zbang!“?  Le aducem la inaintare pe cele mai bune.

zbang header

Sau macar asta incercam sa facem… Sa impacam pe toata lumea cu un numar limitat de postari pe zi… e suficient de greu de facut. Dar chiar vrem sa ajutam! 😀 Daca sunteti in cautare de orice produs, dati-ne un semn! Ne apucam sa scotocim online pentru voi si nu va taxam cu absolut nimic! Serios, nu e nici o vrajeala sau minciuna! Vrem ca la fiecare achizitie online sa va lasam ceva bani in portofel, ba de o bere, ba de o inghetata, ba de inca o achizitie.

Money Bag on Apple iOS 9.3Money Bag on Apple iOS 9.3Money Bag on Apple iOS 9.3

Momentan pagina e exclusiv pe Facebook, dar daca nu sunteti adepti ai retelei de socializare a lui Zuckerberg, ne puteti spune si pe MrPresecan.ro ce va intereseaza si revenim prompt! In plus, va mai punem la dispozitie si:

Whatsapp: 0771590945

Email: zbangpage@gmail.com

Incoming Envelope on Apple iOS 9.3Mobile Phone on Apple iOS 9.3

Cel mai fain e ca nu aveti nimic de pierdut cu Zbang!, de platit mai mult, nu se pune problema, noi, nici atat nu va cerem nici un leu in plus. Ne multumim cu un Like al paginii. Si daca va place de noi si un Share!

Gracias!

PS: Si daca stiti ce vreti din mediul online si nu mai vreti nici o reducere, dati totusi un semn, ma revansez macar cu o bere! 😉

Bonus: Cam asa arata expertii lui Zbang!, nu merita o sansa? :))

Zbang! is ready! Are you?

 

Advertisement

One thought on “Zbang! Reduceri si oferte!

  1. […] Iar daca v-a placut, sau macar informat, articolul, astept parerile voastre pe Facebook, Twitter, Instagram sau in sectiunea de comment-uri de mai jos si oriunde mai dati de mine. Si sa nu uitam, ca sa aflam din timp de promotii, fara eforturi prea mari, exista Zbang (vezi oferta de mai jos, de pe Elefant.ro, postata pe minunea noastra de pagina de Facebook). Desigur, ne puteti cere si recomandari, fara probleme. […]

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s