Cel mai bun aspect al Euro 2016! – Sau cum sa faci lobby pentru tara ta, fara sa vrei

Vola.ro

Dragilor,

Acum aproape o saptamana s-a mai incheiat un Euro. Si oare ce ne-a tinut conectati la eveniment?

Ca ne-a scos la bere la terase, da. Ca poate am sperat iar, ca niciodata ca face Romania treaba, da…Nu… Ca am aratat Europei ca nu suntem doar niste hoti si depravati, ca putem sa fim si niste colocatari europeni respectabili, da (suporterii romani nu au iesit in evidenta cu nimic negativ, ba chiar au creat si momente de retinut, cum a fost marsul inspre meciul cu Elvetia).

View this post on Instagram

Let's do this!!! #Romania #euro2016

A post shared by George Romulus Presecan (@mrpresecan) on

Dar sa trecem peste frustrarile noastre nationale… si trecem si peste faptul ca a luat Portugalia Euro… Whatever, nu comentez asta.

Au fost si aspecte negative, s-au mai si batut fanii intre ei… au facut scandal etc etc. Per total, a fost un Euro ok, cu mai multe aspecte pozitive. Mi-au placut mult islandezii, bravo,  tot respectul, dar dintre toti fanii, irlandezii, astia nu au fost pe treaba lor. Au venit la distractie, pe motiv de fotbal. Fara scandal, batai si orgolii de oameni prosti. Si oare nu ar trebui sa facem asta toti? Nu e fotbalul un motiv perfect pentru asta? Ba e… doar ca multi nu vor sa inteleaga.

Sa revenim la irlandezi. Si oare cat de mult isi iubesc tara? Cat de mult si-ar fi dorit sa ia Euro? Ce sacrificii ar fi facut? Eu zic sa ii urmarim mai jos:

Sa renunte ai nostrii la bere?… In nici un caz…

Face With Tears of Joy on Apple iOS 9.3

Dar ce au facut de s-a indragostit jumatate de continent de ei? Ia sa vedem:

Pe langa astea, multe altele, in aceeasi nota. :))) Fantastici, nebuni frumosi. Exact cum ziceam mai sus, astia nu sunt pe treaba lor.

Face With Tears of Joy on Apple iOS 9.3

Si de ce conteaza asta? Ca nu se fac de ras in Europa si ca nu isi fac o reputatie aiurea? Mda… Dar daca o iei din punct de vedere marketing-ish… conteaza mai putini. Eu garantez ca suntem cativa (da, cu mine inclus 😀 ) care ne-am pus intrebarea: Da’ oare cat costa sa merg pana in Irlanda, sa ii vad pe oameni live si sa vad cum e tara? Sa ma infig intr-un pub si sa beau o bere cu simpaticii?

Si uite asa faci branding de tara fara frunza magica si fara “Explore the Carpathian garden”.

Pai bine Presecan, dar cu ce ne ajuta asta pe noi? Pai nu stam tocmai bine cu reputatia inafara tarii… dintr-un motiv sau altul, poate cand mai depasim granitele facem un pic de lobby si pentru tara, prin comportament :D.

Ireland, I hope to see you some time. Chiar daca nu o sa fiu primul Presecan pe meleaguri binecuvantate de Sf. Patrick!

Gracias!

V-am pupat!

PS: Ca o luati inspre Irlanda sau orice alt punct de pe harta, dati o fuga (si o rezervare) pe Vola.ro! Sunt foarte la zi, up to date, cu reducerile si rutele ieftine! Enjoy!

Vola.ro

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s