Guess who’s back? – Trupa de Calusari!

 
Elefant.ro

Dragilor,

Stiu, sunt un nemernic… Am cam ignorat Mr.Presecan.ro in ultimele 3 luni, nu am mai postat nimic, dar sa nu credeti ca degeaba.ย Am gresit si imi pare rau, dar trebuie sa recunosc ca am fost ocupat in draci.

Ca va ziceam anul trecut de sezonul nuntilor, ei bine… am redeschis sezonul si anul acesta unul nou. Unu la mana, mi-am dat cel mai bun prieten, l-am maritat in strainatate… A fost ceva de genul asta:

Ma bucur pentru el! Bine, frea!!! ๐Ÿ˜€ Aici am dezmortit picioarele, ne-am intrat in ritm!

Doi, mi-am lasat simpaticii, gasca traditionala de participat la astfel de evenimente voioase, am facut un schimb de experienta cu alti simpatici voiosi. Daca a iesit bine? Pai… a fost ceva de genul:

Bravo Trabacicilor (numele gastii, sa fie clar), hands down, le aveti cu petrecerile!

Si trei, am facut nebunia de mai jos:

Ei bine, da, nu e original, dar trebuie sa recunoasteti ca arata bine! ๐Ÿ˜€ Suntem pe cale sa ne lansam pe piata, pentru tariful corect, venim la nunta ta, la botezuri, cumetrii, Festivalul usturoiului, Zilele comunei, etc. Dati un semn si discutam afaceri, doar sa ne spuneti daca vreti sa danseze mirele vostru cu noi sau preia maestrul Catalin rolul de ginerica. Asta e dansul standard, pentru extra cereri, discutam, gasim ceva rezonabil.

Fiti pe faza, au sosit #Calusarii sau #BaietiiDeLaCapalna!!!

Acum sa nu credeti ca suntem perfecti, mai avem si scapari… Puteti sa vedeti una drastic de amuzanta aici. Va dau un preview cinstit:

Continuam cu nuntile… anul e lung, postul e departe! Promit sa nu mai ignor MrPresecan.ro, puteti sa dati un like pe Facebook, acolo e mai usor sa pastram legatura.

PS: Imi place de mor cat de simplu e sa creezi niste momente frumoase la nunta, instantanee ale petrecerii cu un smartphone! ca e selfie, ca e un dans, ca e un toast cu shoturi… Aici vezi un mare avantaj al tehnologiei. Dar altii… nu au fost atat de norocosi, au avut nunti frumoase in anii 80′ sau 90′, surprinse pe Vhs (sau caseta video in limbaj popular). Cand a fost ultima ata cand ati vizionat un VHS? Parca nu prea intra in Cd-Rom sau pe stick, nu? Ei bine, exista o solutie faina acum. Dati un semn, va ajut sa treceti amintirile de pe video/Vhs direct pe calculator! Nu e minciuna, va putem ajuta sa ii revedeti pe cei dragi in floarea varstei si pusi pe distractie! ๐Ÿ˜€

View this post on Instagram

About last night…

A post shared by George Romulus Presecan (@mrpresecan) on

Advertisement

3 thoughts on “Guess who’s back? – Trupa de Calusari!

  1. Super tare articolul Rome!! Si voi, sunteti mortali๐Ÿ˜Ž legat de evenimente, vanzari etc ma pot ocupa eu. Fac un selfy video, va iau interviu etc. la fiecare deal , un umeras gratis :))

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s