Felina scoasa din cusca

Dragilor,

Si cu totii ne uitam la filmele englezesti vechi. Clasice. Aristocratie de la ea de acasa, tot un conac, si-un Sir, si-o Lady cat incape diagonala plasmei. Toate astea… si undeva in curtea conacului, tot timpul cate un Jaguar

Masina englezeasca. Eleganta. Esenta industriei automotive britanice… dar pentru batrani fandositi si izmele ingalbenite, aristocrati desigur…

Asta sa fie imaginea pe care sa o merite creatorii celei mai frumoase masini din istorie? Al E-type-ului? Un vehicul pe care cand il vezi stand pe loc, iti da senzatia ca fuge in continuare, ca asteapta prada ca orice supermasina pursange.

Nope. Baietii studiaza piata, vad ca nu mai e la moda sa fii aristocrat englez cu toata nobletea adecvata… Toti vor sa fie bad boys /badasses, temuti prin frica, smecheri si toate cele.

Vin ai mei si lanseaza reclama de mai jos:

Il baga la inaintare pe Mark Strong, asta micu’ cand vorbeste… te gandesti cu ce ai gresit. S-o batut cu Sherlock, e rau. Auzi la el accent… Predai armata cand zice un “Hello!”

Si mai vii cu Loki…Nimeni nu il iubeste pe Captain America din Avengers, toti il iubesc pe Loki. Farmec magnetic, te face sa bagi surubelnita in priza numai cand te fixeaza cu privirea… Tom Hiddleston, numele de civil.

Si deasupra… tata lor… Sir Ben Kingsley… prestanta si constanta, un villain luat din dictionar, e la fel de britanic ca Jaguar, chiar daca numele din buletin e Krishna Bhanji.

E clar, e cool sa fii rau si britanic. E cool sa fii Jaguar.

Si dupe ce arati ca e bine sa fii rau, dezlantui bestia:

Na auzi la ai mei cum cer sa se dezlantuie hoardele de Orci de sub capota… Superb! Bonus, Nicholas Hoult langa Loki… ca asta e masina pentru tineri.

Jaguar, ai reusit sa ne faci sa te vedem altfel. Ai lasat izmenele ingalbenite in dulapu’ din conac si ai iesit la joaca in oras cu baietii. Frumos, elegant si rau! Bravo!

Asa scoti felina din cusca!

Gracias!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s