Timpul vindeca orice rana

Dragilor,

O poveste cu 2 campioni. Primul, Evander Holyfield, cu un palmares la fel de imens ca si mustata care ii impodobeste buza superioara. Luati aminte: De 4 ori campion mondial al greilor, 57 de lupte, 44 de victorii dintre care 29 prin KO. Legenda, “The Warrior”!

Celalat, probabil cel mai cunoscut boxer american din Romania, dupa marele Ali. Un nebun. Campion mondial al greilor la 20 de ani, primii 19 adversari din cariera de profesionist, au auzit numaratoarea pana la capat. 19 KO-uri, 12 in prima runda. 50 de victorii, 44 de KO-uri! “Iron Mike”

2 urmasi vrednici de Frazier, Ali, Marciano sau Foreman.

In 96’, prima lupta, parea ca Tyson o sa castige usor, dar BAM! TKO in runda 11, Holyfield!!!

Revansa vine un an mai tarziu, in 97’, primeste un nume demn de protagonisti, demn de o lupta intre grei: “The Sound of Fury”. Incarca la refuz MGM Grand-ul din Las Vegas, aproape 2 milioane de oameni incing televizoarele prin Pay-Per-View… Sa-nceapa!!!

Bai, da’ in runda a treia, nu il macina stomacul pe Tyson de foame? Si unde sa fuga el in mijlocul luptei pana la KFC? Se uita in jur, si decide sa isi astampare foamea cu…. :

O bucata de ureche de Holyfield!!! Ce?!? Adica… cum?!?

Da…Asta s-a intamplat! Privirea aia de pe fata lui Tyson cand Evander “danseaza“ de soc si durere, nu poate sa insemne decat ca ii ciuda ca nu a ajuns si la cealalta. :)))

Dar asta nu e un articol despre box si intamplari neobisnuite din box, e un articol care sa arate ca si uriasii au sentimente… Da, pare greu de crezut, dar cand adrenalina dispare (la fel cum au disparut si milioanele lui Tyson, 300 milioane de $ topite ca sa fim mai exacti), cand stai si te gandesti la ce ai facut, chiar daca nu te-au pus parintii in genunchi pe coji de nuca, de frica ca le dai o directa la ficat, dupa ce apari in The Hangover si te tatuezi pe fata, ii bati frumos lui Evander la usa si… :

Ii dai omului urechea inapoi intr-o reclama bestiala :))))

Fantastic! Varianta completa a reclamei la Footlocker, aici (pe langa exemplul celor 2, si alte situatii din sportul american in care lucrurile revin la normal. Daca protagonistii va sunt necunoscuti sau situatiile neclare, va rog sa ma contactati si clarificam tot).

Din sportul romanesc? Cine si cui ar trebui sa ii ceara iertare si pentru ce? Jur ca nu imi vine in cap nici un exemplu acum…Va astept cu mare interes parerile pe Facebook, TwitterInstagram sau in sectiunea de comment-uri de mai jos.

Gracias!

PS: Ca tot am zis ca articolul nu este despre box, eu cred foarte since ca Mike Tyson a vrut sa actualizeze povetele Bibliei. Din “Intoarce si celalalt obraz”, cred ca el ar vrea sa intoarcem si cealalta ureche.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s