Hai sa judecam dupa coperta…

Dragilor,

Luam un nene.. cu chelie, ochi albastrii, un pic facut, musculos gen, nasul usor intr-o parte… si 6 fotografi. Atentie, 6 fotografi, nu 6 cai frumosi (desi unul dintre ei are coama)… si ii rugam pe fotografi sa il pozeze pe cheliosul nostru, dupa cum le permite talentul si povestea pe care o afla despre el.

Aici e smecheria, asta e momeala (in engleza, dupa cum e numele clipului: “Decoy”). Fiecaruia dintre fotografi ii se spune o alta poveste despre protagonist, un alt “background”. Tineti minte, acelasi om! Doar ca ei… apuca sa il cunoasca fiecare intr-un alt mod.

Prin ochii lor, avem de-a face, pe rand si individual, cu:

  • un milionar
  • un pescar
  • un salvator
  • un medium
  • un fost condamnat la inchisoare
  • un betiv pe drumul recuperarii

Acum, va rog sa fiti atenti la ce a iesit, vizionare placuta:

Chiar asa de emotionant incat sa dai drumul la lacrimi ca dupa taiat ceapa… nu e, dar interesant da. Foarte des ne lovim auditiv de proverbul (cred ca asta e, un proverb): “Nu judeca o carte dupa coperta!”, dar ce s-a intamplat mai sus cu Michael si cele 6 ipostaze ale lui arata ca suntem … facuti sa … judecam o carte dupa coperta. In clip, fotografii nostrii se lasa cuceriti de o prezentare mult prea sumara ca sa fie relevanta… pentru o persoana si trecutul ei. Asta ii face sa aiba idei preconcepute care ii duc pe cai aiurea.

Am putea sa nu mai facem asta pe viitor, cu oamenii pe care ii cunoastem. Zic sa incepem in felul urmator: nu orice tigan e hot, nu orice preot vrea sa iti goleasca doar portofelul, nu orice cersetor e de fapt bogat si la fel ca preotul, vrea sa iti goleasca doar portofelul ( Faceti ca tata, nu le dati bani, dati-le de mancare…Simplu!).

Cum vi se pare clipul? E suficienta o descriere de genul celei de mai sus ca sa iti faci o parere onesta despre un om?

Va astept parerile pe Facebook, Twitter,Instagram sau in sectiunea de comment-uri de mai jos.

#FitiMaiBuni!

Gracias!

 

Produse evoMAG.ro

PS: Ca tot e vorba de fotografi inzestrati cu Cannon mai sus, poate nu v-ar sta si voua rau cu o unealta “de tras in chip” noua, e oferta la Evomag:

D-SLR Canon EOS 1000D Body (Canon)

Produse evoMAG.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s