Film: Direct de pe Podul Minciunilor, pe Podul Spionilor #BridgeOfSpies

Dragilor,

E greu sa nu iti placa de Tom Hanks… Unu la mana, el e Forrest Gump, unul dintre filmele mele preferate, dupa “La vita e bella”. Doi la mana, are o fata de idiot simpatic, pe care nu ai cum sa nu il indragesti. Idiot.. aparent, ca e smart omul.

Pe langa toate acestea, are 2 premii Oscar, unul pentru Forrest Gump, celalalt pentru Philadelphia, plus ceva roluri nepremiate ce ne apar in televizoare cand ne apasa grijile si problemele. Tom Hanks are un dar magic, pe langa talentul imens de actor, … el te binedispune… E ca si cum ar fi seful tau si ti-ar zice: “Daca asa te simti tu bine, poti sa vii la munca in chiloti, ca eu nu ma supar!”.

Ce s-ar putea sa nu stiti despre el… e ca e ortodox, ca marea noastra majoritate (ma refer la poporul roman). Nu ca ar conta decisiv, dar vedetele de la Hollywod sunt ceva mai preocupate de religii si secte exotice si mistice decat de o ramura a Crestinatatii pe cat se poate de banala in partea noastra de mapamond.

Dar sa terminam cu vrajelile… iar Tom Hanks face echipa cu Tata Spielberg, au oaresice trecut impreuna (cu filme cum ar fi Saving Private Ryan, Catch Me If You Can  sau The Terminal), si ne livreaza un nou film, inspirat din fapte reale, unul care face ce face si ne merita atentia.

Trailer-ul arata in felul urmator:

Ha? … Ca orice trailer de film, spune ceva, dar mai nimic. Cum am trait eu filmul? Live pe Twitter? Hai sa vedem, promit ca nu o sa va stric experienta in cazul in care nu ati vizionat deja pelicula, nu discutam de #SpoilerAlerts:

Si… E gata! Un alt film bun! Garantat, va merita atentia. Lectie de istorie… lejera, adica daca esti pasionat de istorie te apasa un pic pe simturi, daca nu esti pasionat, nu te deranjeaza.

Foarte frumos, unul dintre exemplele bune despre cum poti sa iei o poveste “bazata pe fapte reale” si sa o transformi intr-un film decent, inspre bun.

Voua cum vi s-a parut? Va astept parerile pe Facebook, Twitter,Instagram sau in sectiunea de comment-uri de mai jos.

Vizionare placuta!

Gracias!

PS: Daca va place acest gen de articole, puteti sa dati un follow pe Twitter, vedeti live review-ul si desigur, de abia astept sa contribuiti si voi cu propriile pareri , via Tweet!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s