Viziteaza Carnavalul de la Venetia, cu doar 12 eur / noapte / persoana ( 2 nopti)

kurtmann.ro

Dragilor,

Si poate v-ati gandit ca ati da o fuga pana la Venetia la carnaval, dar va ustura bugetul de nu va mai reveniti nici pana in 2019… Numai bine am dat online de o super oferta pentru cazare in Orasul Dogilor, astfel incat sa va puteti bucura de impresionanta mostenire culturala si istorica a orasului superb al Peninsulei Italice. Si nu numai atat, il puteti vizita in timpul Carnavalului care se desfasoara in oras intre 27 ianuarie si 13 februarie.

Oferta pentru cazare e fantastica, include o locatie cu un scor foarte bun pe ย Booking.com, un total de 8.0, adica se incadreaza in lista locatiilor de top! Mai jos v-am inclus link-ul catre cazare, acopera 2 nopti in intervalul 11-13 februarie 2018:


LINK CAZARE


Hotelul e localizat in Marghera, drumul pana in Venetia costa 3 eur si dureaza 7 minute pe sens. Merita compromisul pentru pretul fantastic de cazare.

Daca tot nu sunteti convinsi, cam asa arata Venetia in timpul Carnavalului:

Ceva mai multe detalii despre Carnaval pe site-ul lor oficial:ย ย http://www.carnevale.venezia.it/en/ย !

Cat despre zboruri, gasiti variante suficiente din Craiova, Bucuresti, Timisoare, Cluj-Napoca, Iasi, pe aeroportul din Treviso, foarte aproape de Venetia , sau sa luati bilete la Milano si apoi va asteapta o calatorie cu trenul pana la Venetia.

Daca nu va surade ideea de a folosi , puteti oricand sa va faceti un cont pe Airbnb.com, folosind link-ul acesta si sa beneficiati de 22 eur reducere la prima rezervare. ๐Ÿ™‚

Astept impresii de la cei ce au fost deja si distractie faina celor ce urmeaza sa mearga. Daca v-a placut acest articol, in cazul unei vacante, folositi va rog acest link pentru a face o rezervare. ๐Ÿ˜‰

Gracias!

kurtmann.ro

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s