Oferta citybreak Londra – februarie, de buget redus ;)

Salutare,

Daca dupa perioada agitat de Sarbatori au mai ramas ceva bani in pusculita, adica mai putini, din cei rezervati pentru calatorii, facand planuri pentru mine am dat de oferta faina de mai jos.


Londra, 23-28 februarie, zbor 37 euro dus intors, cazare 25.5 euro pe noapte de persoana intr-o locatie cu 9.7 scor pe Booking.com !


Si daca nu sunteti tocmai convinsi, va las in custodie clipul de mai jos, cu cateva sugestii de locuri de vizitat in minunatea urbe:

Cum ajungeti sa beneficiati de oferta:

1. Zbor – am cautat zborurile din Sibiu catre London Luton, pretul e de 37 eur dus intors pentru o persoana, dar gasiti ceva variante mai ieftine pentru aceiasi perioada si din alte orase, gen Timisoara. Ca sa rezervati oferta de zbor, folositi link-ul de mai jos:


Link Zbor


2. Cazare – locatia e foarte faina, sejurul va costa 255 euro complet, asa ca daca facem socoteala, la 5 nopti pentru 2 persoane ajungem la 25.5 euro de persoana pe sejur. Locatia are un scor excelent pe Booking.com , 9.7, ceea ce o plaseaza in categoria locatiilor Exceptionale! Puteti sa aruncati un ochi peste locatie folosind link-ul de mai jos:


Link Cazare


Cam atat din partea mea, daca aveti voi sugestii sau sfaturi pentru un citybreak la Londra, sunt binevenite!

Gracias!

Advertisement

One thought on “Oferta citybreak Londra – februarie, de buget redus ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s