La multi ani chinejesti! #AnulNou

Vola.ro

Dragilor,

Tocmai ce a trecut peste noi Anul Nou Chinezesc, o perioada, in care daca ai ceva de vorbit profesional cu fratii chinezi, o sa vezi ca desi sunt peste un miliard pe glob, nu dai de nici unul. Totul e inchis, toata lumea out of office.

Si noi vesticii, ne bucuram, “Ohh, ui la ei, ca au trecut in din Anul Caprei (2015) in Anul Maimutei (2016)! Sa le dea Dumnezeu sanatate!”. Da stati un pic, boss, ca de la Neti Sandu mai mult decat Sagetator, Capricorn, Berbec, semnele astea clasice… nu aflam. Care-i smecheria cu zodiile chinezesti?

Nu e nevoie de Neti Sandu, il avem pe MrPresecan ca sa deslusim misterul. Bine… si pe cei de la BusinessInsider, sursa pentru articol.

Na acum, pe baza anului in care v-ati nascut, va incadrati in urmatoriile categorii:

Le multumesc parintilor ca m-au incadrat natal in ’88. Sunt Dragon! >:D Ok… suna bine, dar ce supararea inseamna asta? Hai sa vedem un pic:

Ba nebunilor, cum adica urasc barfa si sunt arogant? Pai eu barfesc incepand cu micul dejun si chiar si in somn. Si sunt si cel mai bun la barfa! Chiar imi erati simpatici cu neamul vostru iubitor de orez… 😡

Si porcu e manierat? Eu nu stiu ce animale aveti voi acolo, dar la mine in ograda nu se prea aplica.

Imi pare rau, raman la Neti Sandu.

Voi va regasiti in calitatile descrise de fratii asiatici? Cum arata zodia voastra chinezeasca? Va astept parerile,  aveti la dispozitie Facebook, Twitter,Instagram sau sectiunea de comment-uri de mai jos.

Enjoy!

Vola.ro

Advertisement

One thought on “La multi ani chinejesti! #AnulNou

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s