Vrei sa dormi intr-un tablou de-al lui Van Gogh? Acum se poate :D

Dragilor,

Pe Van Gogh il stiti toti, pictorul olandez, ala nebun de si-a taiat o ureche. Ala cu tablourile pline de culori si lumina, oachese si dubase.

Si sigur ati vazut pe undeva, poate nu l-ati asociat cu Van Gogh, dar al lui e, tabloul de mai jos. Nu e la fel de cunoscut ca Mona Lisa, dar are coeficient de popularitate destul de ridicat, chiar daca nu mananci arta pe paine.

E vorba de dormitorul lui din Arles, Franta, cam asa arata.

Mai uitati-va odata la tablou, sus, acum la poza de mai jos. Parca e tabloul, dar cu finisaje ceva mai bune, au dat cu lavabila. Ei bine, SOC! Nu mai e pictura, e o locatie reala, si si mai frumos, il puteti inchiria pentru 10$ pe noapte:

Acum poti sa traiesti arta, totul pe AirBnb. Daca aveti drum prin Chicago, SUA, lasati hotelurile in treaba lor. O noapte petrecuta intr-o astfel de locatie… da bine in CV-ul de calator. Ma apuc acum sa caut tablouri de Grigorescu si Tonitza pe care sa le transfer fizic in locatii de cazare, la mine in apartament. 😀

Daca aveti o pensiune, hotel, ceva, va puteti inspira, e o forma de marketing ce ar da si prinde bine. Plus ca iubitorii de arta…. nu prea stau rau la portofel, stiti ce zic? 😎

Va las sa studiati un pic mai bine camera, arata in draci de bine 😀

“Tabloul pe perete, in tablou.. Inception… Wow” :)))

Vola.ro

“Oare unde sunt prizele? Stii… pentru smartphone…”

V-ar surade o vacanta intr-o astfel de locatie? La 10$ pe noapte, chiar nu va puteti plange de pret, desi e un pic departe Chicago… Aveti la dispozitie Facebook, Twitter,Instagram sau sectiunea de comment-uri de mai jos ca sa va exprimati minunatele pareri.

Enjoy!

Cititi si sursa!

PS: Ca sa vedeti daca merita calatoria pana la Chicago, dati o fuga pe Vola.ro, au suficient de multe oferte, inclusiv Bucuresti – Chicago (aici).

Vola.ro

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s