The Intern, Cu De Niro #Movie

Dragilor,

M-am pus duminica sa ma uit la un film. Si dintr-o sursa sigura si buna, si pentru ca tot il aveam in watchlist pe IMDB, am dat un play la “The Intern”, sau Stagiarul daca vreti. Filmul e cu De Niro si  cu Anne Hathaway. Ce ar putea sa fie rau la el? Nu prea multe. Decat un nou rol dezamagitor al lui De Niro… Inca imi sufera corneea dupa alea 20 de minute din filmul in care il fugareste Travolta prin padure… Sau “Meet the Fockers”, mai ales al doilea.

Hai sa incepem cu trailerul sa vedem daca ne ducem catre dezamagire sau film placut:

Si pentru ca tot aveam mobilul la indemana, am zis sa lansez live, pe Twitter ce imi vine in cap vizionand filmul. Toate parerile, spuse in asa fel incat sa nu va strice placerea de a vedea filmul, in cazul in care nu l-ati vazut pana acum 😀 Adica… fara spoilere.

Enjoy!

Si cam atata… Filmul e bun, il recomand. Are sare si piper, ideea nu e unica sau noua, dar simpatica si dusa la capat intr-un mod “majestic” de catre Robert De Niro si colega Anne Hathaway.

Daca l-ati vazut, sunt curios daca ati observat si voi ce am sesizat eu mai sus. Daca v-am deschis apetitul de al vedea… nu pot decat sa ma bucur, nu o sa il regretati. Va astept parerile pe Facebook, Twitter,Instagram sau in sectiunea de comment-uri de mai jos.

Gracias!

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s