3 filme pe care de abia astept sa le vad in 2016 – #Superheroes

Dragilor,

Yep, e clar. Daca ma nasteam in SUA eram un nerd de ala cum vezi numa in filme, plin de cosuri pe fata si dupa pubertate. Asa… sunt nascut in Romania si pentru ca ma pricep un pic la supereroi, ma simt ca un connaisseur de vinuri. Pai toti cocalarii vor sa fie Superman, eu vreau sa fiu si Superman, si Batman, si Ironman, si Wolverine, si Thor, si Loki…. si Aquaman. Si toti!

Pasiunea incepe cu Cartoon Network si desenele cu Batman, continua cu Fox Kids (Spider-Man, X-men… Iron Man 😀 ) si intra in era filmului cu seria Blade.

Si pentru ca Hollywood are patima banului cum are betivul patima paharului, ne-a rasfatat pana si se pare ca o sa ne mai rasfete ceva timp de acum incolo cu #SuperEroi. Ma incanta maxim asta. Sa ceara bani, ca online se inchiriaza destule filme de genul asta!

Din toate filmele ce urmeaza sa apara la anul din categoria mea cea draga (aveti o lista cuprinzatoare aici), mor daca nu le vad pe astea 3:

1.Deadpool – un dexazat simpatic, dai nebunului arme si astepti sa vezi ce iasa:

Dap, iasa ceva frumos de nebun.

Unii spun ca Ryan Reynolds nu e tocmai potrivit pentru rol, a cam dat-o in bara cu Green Lantern, dar trailerul ma incanta, pare ca se simte bine in pielea personajului. Pare ca o sa fie un film aparte, la fel cum personajul e unul aparte.

2.Dawn of Justice – fan Superman sa bocesc cand da lumea cu Kryptonita in el… nu sunt, dar Batman!!! Pfuuu… cel mai tare, cel mai smecher. Ta na na naaa, Batman!!! Supereroul fara superputeri, dar destept si cu lichiditati cat sa scoata Grecia din criza.

Cred ca o sa fie filmul mai tare decat Avengers… dar asta e o parere personala. 🙂 Ma incanta mai mult stilul de mai sus decat “Sclipiciul si artificiile” din Avengers.

3.Suicide squad – ca sunt fan Batman… nu stiu daca reiese din descrierea de mai sus. Si te apuci si faci un film cu “Villain-ii” din lumea lui, cu oamenii rai, si ii lasi sa faca treaba murdara a guvernului… Adaugati-l pe Stallone va rog, sa nu se mai oboseasca sa faca The Expendables 4. Ca il ia si pe Steven Seagal, daca nu e prea ocupat sa tot apara in filme proaste pe ProTV… si am pus-o

Robie Magot ca si Harley Quin, divina… Will Smith ca Deathstroke… tot ce trebuie, dar Jared Leto ca si Joker… Pfuuuai, ui numa ce zambet dezcreierat, tatuaj cu Ha Ha Ha (fara sa aiba legatura cu Smiley)… E incredibil omul, il ridicam pe piedestal langa Jack Nicholson si Heath Ledger. Biggest like!

Ce pot sa zic… pentru gusturile mele, 2016 arata bine 😀

Voi? Ce film cu supereroi o sa va dea lumea peste cap in 2016? Va astept parerile pe Facebook, Twitter, Instagram sau in sectiunea de comment-uri de mai jos.

Gracias!

PS: Ca sa nu mai zic ca de abia ce a aparut primul trailer Warcraft… Filmul asta nu e cu supereroi, dar tot in zona aia de “American Nerd” se inscrie.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s