De ce nu sunt toti bebelusii frumosi?

Dragii mei,

De ce fiecare data cand femeile (in special) vad un bebelus nemaintalnit pana atunci, tin neaparat sa remarce cat de frumos e…chiar daca e mai urat decat suma urateniei parintilor la patrat (un fel de Pitagora al urateniei, in care pruncul e ipotenuza, parintii catenele)! De ce? Cum? Nu e normal deloc! Voi nu va ganditi ca e posibil ca parintii sa fie impreuna pentru ca nu i-a luat nimeni altcineva de urati ce sunt? Hmm…

“Vai, ce frumos e, seamana cu tine!” e probabil cea mai utilizata fraza cand o femeie intalneste un parinte, mama sau tata, care isi introduce in societate plodul pentru prima oara… Unde Dumnezeu aveti setarea asta, sa o dezactivam cumva… Nu toti oamenii sunt frumosi, bebelusii nu fac exceptie!

Trebuie mentionat, cand femeile fac ce ziceam mai sus, ca barbat, ai 2 sanse:

  1. Intri in joc, remarci cat de frumos e goblinul din fata ta… se poate sa fii pasionat de jocuri pe calculator, e posibil sa fii vazut creaturi mai urate decat micul mistret lipstit de par din fata ta in World of Warcraft. Te minti singur…
  2. E sinucigas, nimeni nu a facut-o pana acum, dar poti sa zici ca e urat bebelusul ca dracu, sau na, ma rog, ca maica-sa, ca e acelasi lucru (Ha ha, gluma slaba, Campionul internetului la glume slabe, dupa cum ziceam). Dar cu atatia ani de evolutie in spate, noi tot nu am putut VREODATA! sa facem asta, macar unu dintre noi sa zica:

“Ce-i cu Gollum asta inzestrat cu slanina din fata mea? Luati-l din fata mea pana nu il degajez”

Dar n-o facem… nu avem cojonesu’ necesar… Trist… Foarte trist….

Eu nu inteleg de ce simtim cu totii nevoia sa laudam un bebelus pentru ceva ce nu are… Frumusete. Si mai rau de atat, ii laudam parintii ca l-au facut frumos… Adica, puii mei, v-ati tras-o… Bravo! Stiti sa va procreati, ati ascultat de preot la nunta cand a zis sa aveti copii ca Reveca sau ceva de genul. Dar asta nu e destul! E ca si cum i-ai da un 10 unui elev ca a stat in clasa toata durata lucrarii… NU! Ii dai 7 daca nu a scris bine… Asa si aici, e copil frumos, bravo, 10, inapoi in dormitor cu voi la facut mai multi. E urat, primesti un 7, un 6, stai jos, poate esti bun la altceva! Vedem, vorbim noi…

Cum Dumnezeu sa ii zici la copil ca e frumos? Hai sa fim sinceri de acum incolo… “Taica-to a fost Olimpic la Matematica, poate o sa fii destept!”. E ok. Decent. Elegant, plin de speranta! Il adaptam de la copil la copil.

Oameni buni, trebuie sa schimbam asta cumva, va rog sa luati masuri si sa fiti sinceri data viitoare cand vedeti un bebelus urat! O sa avem generatii mai frumoase pe viitor, faceti-o pentru omenire!

E un apel la umanitatea voastra, va multumesc!

Ca de obicei, va astept parerile pe Facebook, Twitter, Instagram sau in sectiunea de comment-uri de mai jos.

Gracias!

BONUS: Si acum ca am ras destul, si, desigur ca toti bebelusii sunt adorabili, iata-l pe cel mai simpatic pitic pe care l-am vazut in ultima vreme pe net:

Advertisement

4 thoughts on “De ce nu sunt toti bebelusii frumosi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s