Poze cu pedigree de campion

Dragilor,

 

Umbland hai-hui pe net, am dat peste un articol pe BoredPanda, mare concurs de poze facut de National Geographic, sectiunea Traveler. Da, aceiasi oameni de la Nat Geo ca la TV, cu lipsa lor de constanta in ceea ce priveste calitatea programelor: ba ceva incredibil, ba calitate demna de o televiziune locala cu fonduri putine.

 

Ii inteleg, trebuie sa te adaptezi la ce iti cere piata, pacat ca alterneaza documentare extrem de bune cu reality show-uri ce zici ca isi au locul pe Kanal D. Dar per total, e un canal bun in continuare, merita urmarit.  Deranjant e ca repeta documentare in draci, dar asta deja e o practica comuna pe toate posturile din Romania (la reluari ma refer). Trist e ca unele documentare (cel putin cele despre Al Doilea Razboi Mondial, pasiunea lui baiatu’), le cam stiu pe de rost la cat de des le-am vazut… Sau na… Sa fie trist ca stiu cel putin 20 generali aliati sau nazisti si ce au facut in razboi? Parca nu prea… 🙂

 

Sa revenim la poze, dintre 18000 poze, cel putin atatea pretinde site-ul ca au intrat in concurs, cea mai smechera si locul unu:

Un fecior, Anuar Patjane, a reusit sa realizeze o nebunie de poza cand se scalda in Mexic cu balene. Si cand zic balene nu ma refer la femei grase, de le gasesti testandu-si hidrodinamica prin cluburi, mai sus e: “The Real Deal”. Uriase cum sunt, par calme si docile in poza de zici ca le-au scos scafandrii la pascut.

 

Alta poza ce mi-a atras atentia, zici ca e facuta la bunica la tara, am vazut-o si m-am gandit ca iar ne exploateaza strainii “frumusetea salbatica, viata simpla, cum doar in acest colt de Europa gasesti, motivul pentru care Printul Charles s-a indragostit de Transilvania” si asa mai departe:

Dar, SOC! De data asta, e Polonia, desi uneltele si vestmintele din poza zici ca-s din falnicul sat transilvanean de munte, de la coasa la furca, de la sapca la batic.

Sunt subiectiv,e preferata mea, dar uite ce poza ne-a reprezentat tare in concurs:

Cum sa nu te indragostesti de locurile astea, cum sa nu fii mandru ca esti roman? Felicitari lui Eduard Gutescu, in ochii mei e castigator aici. #RomanianPride. Si descriere mai potrivita decat: “Romania, land of fairy tales”, va provoc pe voi sa gasiti (sectiunea de comment-uri va sta la dispozitie) un titlu mai bun.

 

Neaparat trebuie sa vedeti toate pozele, le gasiti aici.

Care e preferata voastra?

Astept parerile pe Facebook, Twitter sau in sectiunea de comment-uri de mai jos.


Gracias!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s