Dragii mei,
Pe piatra mea de capatai s-ar putea sa scrie: “A incercat sa alerge 21km, dar a sfarsit aici…” 😦 Ca sa ma autoprovoc, sa vad daca pot face fata, dar sa si am motiv ca sa ies din casa la alergat (dupa ce ma uit la Game of Thrones, desigur), am decis ca dupa 2 ani in care am alergat 5 km (in fiecare an cate 5, nu impreuna) sa fac pasul cel mare si sa optez pentru semimaraton. Ca daca tot e sa suferi, macar sa suferi pentru o cauza nobila!
Ca sa facem o scurta retrospectiva a participarilor precedente, arata cam asa:
2017
Cred ca am iesit la alergat de 2 ori, dar am facut fata. Gafaieli de caine ce alearga dupa caruta, dar na… Mi-am pastrat zambetul de mai jos is dupa ce am terminat cu alergatul.
Tin sa le multumesc sustinatorilor, dar mai ales haterilor:
2018
Aici au fost tot 5 km, dar dupa o seara de petrecere… asa ca puteau sa fie si 2 km ca am simtit ca mor de la start si pana am ajuns la terasa, ca orice sportiv, la bere dupa proba. De alergat inainte, nu am alergat deloc… La ce dureri de cap imi dadeau tarcoale, nici o influenta nu a avut lipsa de training…
Dupa toata aventura de anul trecut, ar iesi un film de nota 4.5 pe IMDB.
2019
Anul asta insa… mi-e frica. Ca am prieteni si astia beau, si si eu beau cu ei… si daca nu ma antrenez, sper macar sa se schimbe traseul maratonului si sa ajunga prin Poplaca…ca ma opresc la hacienda.
Ca si asa pana la 1 iunie sigur mai luati un salariu, ia sariti cu ceva lei pentru proiectul pe care l-am ales anul acesta:
Sustinere alergator
Am decis sa alerg pentru:
Primul centru de suport din Sibiu pentru cei afectați de cancer
Asociația Sus Inima vrea să înființeze primul centru complex de consiliere și suport pentru pacienții oncologici din Sibiu. Acești oameni greu încercați vor avea parte de suport psihologic specializat care îi va ajuta să găsească puterea și motivația pentru a lupta cu această boală necruțătoare.
Scopul proiectului:
I. Deschiderea primului centru de suport pentru pacienții oncologici din Sibiu
II. Organizarea a 4 sesiuni de informare cu specialiști în domeniu – medici oncologi, psihologi, imunologi, radioterapeuți, nutriționiști, avocați etc. care să ofere informații prețioase pacienților bolnavi de cancer.
III. Dezvoltarea unui grup de suport săptămânal pentru bolnavii cu cancer din Sibiu.
Suna bine, nu?
Lista completa a proiectelor (toate minunate de altfel) le puteti gasi aici:
Proiecte Maratonul Sibiului
Din toate, sigur gasiti unul demn de portofelul dumneavoastra. 😉
Eu unu de abia astept sa vina maratonul. E un feeling placut sa vezi ca lumea se implica intr-un proiect de genul acesta si mai ales vezi simtul de comunitate al Sibiului. Am vazut de la alergatori profesionisti la mamici si bunici care s-au plimbat pe traseul de 5 km, doar ca stiau ca fac ce fac pentru un bine.
Mega Love pentru proiectul asta! @Frati Alergatori, va rog sa va puneti in commenturi link-urile pentru sustinere, articolul asta e pentru voi toti 😉
V-am pupat!
Dacă ți-a plăcut acest articol, te invit să te alături, cu un Like, comunitătii de cititori de pe pagina de Facebook a blogului. Putem să păstrăm legătura și pe Twitter sau Instagram. 😉