Buna ziua, aveti un minut? Razatoarea Super-Razatoare!

evomag.ro

Dragilor,

Parca imi aduc aminte de parca ar fi fost ieri, cum inainte de aparitia firmelor de cablu TV, ne minunam ca aveam un TV care prinde cateva canale: TVR 1, TVR 2 ( cu purici), Antena 1, Pro TV si Eveniment Sibiu, plus ce prindea nenea Sandu la antena parabolica, minunatie de structura metalica pe care o pot admira in fiecare zi, cocotata pe acoperisul blocului. Minune mare cand prindeai un Rai cu desene animate sau super RTL…

Si in perioada asta romantica a televiziunii, traita cu ajutorul unui televizor color Samsung cumparat de ai mei dupa Revolutie, a aparut in viata noastra si teleshopping-ul. 2 reclame mari si late imi aduc aminte din perioada aia: Modelino ( o jucarie cu un cantecel iritant de catchy de prezentare), gasiti acum destule tutoriale pe net sa va faceti singuri una, balon plus faina, si SuperRazatoarea Boerner, care era pentru gospodine un orgasm nemtesc ca si alternativa la razatoarea patrata din inox pe care o cunosteau pana atunci.

Am gasit si reclama in limba romana, varianta de 15 min (cu link inclus), dar nu va rapesc atata amar din viata, pentru cei ce nu stiu cum arata minunea, iata o scurta prezentare:

Si daca va intrebati oare ce mai face razatoarea minune, ei bine, aflati ca o duce bine de tot… am dat din intamplare peste magazinul oficial al producatorului si SHOC!, sunt prezenti si in Romania. Ii gasiti pe link-ul de mai jos:


www.borner.ro


Si pe langa super razatoaresuper razatoare, daca va macina curiozitatea si nevoia de produse de calitate germana, pe site mai gasiti si:

Sau puteti sa le gasiti produsele direct pe Emag.ro! Nu mai e nevoie de conturi aditionale si alte informatii personale sharuite online.

Si ca sa nu para ca v-am rapit cateva minute pretioase vorbind despre o razatoare, va las si cu un scurtmetraj romanesc care ne duce in lumea comis-voiajorilor ce ne bateau pe la usa prin anii ’90. Cele 9 minute merita din plin:

Face With Tears of Joy on Apple Face With Tears of Joy on Apple Face With Tears of Joy on Apple

evomag.ro

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s