Ce ne asteapta sub Guvernul Grindeanu?

cel.ro%20

Dragilor,

Si… am intrat sub oblăduirea guvernului condus de Sorin Grindeanu. Pfuuu, nu stiu ce sa zic, pana nu il vad cum se misca la birou, mari asteptari nu am. Cand ii vad si ministrii, asteptarile merg un pic si mai jos de atat, ma simt ca un catel lasat in ploaie…

Mare fan de Star Wars cum sunt, nu pot sa nu ma uit la Dragnea si sa nu il vad pe Emperor Palpatine, asa…. fara mustata…dar e o asemanare acolo. Ia dati-va cu parerea si voi:

Mda… Sunt suficiente posturi pe Facebook in care sunt prezentati toti ministrii, asa ca eu nu mai insist, sunt multe cifre care ne arata cu cine avem de-a face si cine ne conduce.

E amuzant ca e asa de tragic…

Intr-o tara in care cei doi maestrii de mai jos fac jocuri… parca mi-e dor de Base:

Si ce ramane de facut?

Eu sunt optimist de fel, dar bazandu-ma pe “cresterea economica” si “prosperitatea” ce o sa o aduca licuricii, ma gandesc sa imi deschid o firma, cum e cea de mai jos. Maestre, ai legatura:

O zi cat mai placuta si un an cat mai usor!

Da Doamne ca la anul pe vremea asta sa pot sa spun: “Ba, ce m-am inselat cu Grindeanu asta…. Chiar o facut treaba!”

Va astept parerile!

V-am pupat!

cel.ro%20 PS: Si daca tot ne-am amuzat putin cu Dem Radulescu, trebuie sa recunosc ca si replica lui Iohannis m-a amuzat peste masura:

BURRRRNNNN!!!!

FireFireFire

Si daca nu aveti chef sa va uitati la tot clipul, cam asa ceva a zis: “Domnule preşedinte Dragnea, aflarăm de la televizor că sunteţi singurul care cunoaşte programul de guvernare din scoarţă în scoarţă. Vă rog eu frumos, învăţaţi-i şi pe ei!”

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s