3 lucruri pe care nu le stiai despre Facebook Messenger

orange.ro
Dragilor,

Cu peste 800 de milioane de useri activi, aplicatia Facebook Messenger nu poate sa fie ignorata. Si nici nu e, pentru unii e o modalitate comoda si usoara de a comunica, pentru altii e a doua natura, iar pentru suficient de multi, e un drog! Daca nu au un chat bubble afisat pe ecran, dau in boala, incep sa sune la operatorul de telefonie mobila ca poate nu au net sau te miri ce si cum…

Si daca v-am inarmat cu cunostiinte despre WhatsApp acum ceva timp, printr-un articol destul de popular (vad ca inca e accesat 😀 ), e timpul sa trecem si la Facebook Messenger.

Asadar, sa vedem care ar fi cateva dintre caracteristicile Facebook Messenger pe care lumea nu le prea cunoaste, dar care pot sa fie maxim de utile.

#1 Nu trebuie sa intri pe Facebook ca sa chatuiesti

Ca poate cateodata nu vrei decat sa vorbesti cu cineva pe Facebook… Si daca da un prieten un share la o pisica, iti distrage atentia, dai un share, mai dai de o gagica si de apuci de vizitat profilul…. sau poate posteaza in sfarsit un leac miraculos pentru orice boala avand la baza secrete tinute sub cheie de americani si mostenite de omenire de la daci.. Te miri.

Daca vrei strict sa comunici, tot ce trebuie sa faci e sa accesezi Messenger.com, unde dispui de o interfata prietenoasa si simpla pentru a comunica cu prietenii si dusmanii dupa cum vrea inima ta. 😀

#2 Nu ai nevoie de cont de Facebook ca sa te bucuri de Messenger

Ca poate ai un prieten care vede in Facebook sfarsitul omenirii, pe Mamona sau Dumnezeu stie ce rau absolut si nu isi face cont pe reteaua lui Tata Zuckerberg. Sau pur si simplu nu il pasioneaza toata treaba, ca sa merite efortul.

Dar si lui o sa ii se para o metoda atractiva de a comunica. E una dintre putinele retele care suporta GIF-uri… pana la urma, si toti suntem innebuniti de GIF-uri.

Ei bine, exista o solutie chiar si pentru prietenii atei de zeul Facebook. Chiar daca nu ai cont, e foarte simplu sa te inregistrezi in aplicatie folosindu-te doar de numarul de telefon. Nimic complicat, eu l-am inregistrat pe al tatului, dar nu va dau print screen-uri ca avem probleme cu mama.

#3 Trimite locatia unui prieten, niciodata unui hot! 

Daca te conversezi cu cineva si vrei sa ii arati unde anume esti pe harta, nimic mai simplu. Acolo in dreapta celor 4 emoticoane grupate deasupra liniei de text, sunt 3 puncte albe pe fundal negru (butonul de More). Da un click si… TA NA NA! poti sa dai locatia ta online. Da-o doar prietenilor, nu si la dusmani!

Si… cam atat (deocamdata)! Sper sa va fie de folos. Cate dintre cele de mai sus le stiati deja si ce credeti ca am putea sa adaugam in plus? Iubitori de smartphone sunteti, idei si pareri sigur aveti 😀 Le astept pe toate pe Facebook, Twitter,Instagram sau in sectiunea de comment-uri de mai jos.

Share the knowledge!

Gracias!

Sursa: aici (meria citita, au vreo 10 sfaturi bune oamenii 😀 )

orange.ro

PS: In continuare cred ca merita sa experimentati Facebook Messenger sau orice alta aplicatie pe un telefon cum n-a vazut Parisul. Acum la Orange, pachetul vine complet cu Samsung Gear VR si… primesti telefonul cu 3 zile intainte de lansarea oficiala. Suna tentant, nu?

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s