Am plecat sa colindam

Dragilor,

Ca sa va multumesc pentru suportul si interesul aratat pana acum si pentru ca e Ajunul Craciunului, mi-am zis ca ar fi frumos sa va colind, cum cere traditita!!!

Dar pentru ca nu stiu unde locuiti chiar toti, si nu am tricouri cu MrPresecan.ro ca sa stiti cine va bate la usa…. e cam greu sa ajung la toata lumea. Ca sa nu mai zic ca unii locuiti pe alte continente, nu doar in alte orase. Greu, dar unde e dorinta, e o cale! Asa ca… am luat-o pe caile WhatsApp-ului… si daca am avut numarul vostru, tocmai ce v-am lovit cu o minunata colinda cu emoticoane! (sau emoji) ­čśÇ

Iata minunatia!

colinda

In speranta ca v-a placut, va urez un simplu “Sarbatori fericite!”. Daca v-a placut si vreti sa o impartasiti si cu altii, e suficient sa ii dati un share pe WhatsApp, iar daca nu ati primit-o pe smartphone… pentru ca nu am numarul vostru… puteti sa mi-l lasati ca mesaj privat pe┬á Facebook┬ásau pe site (nu il fac public sau il folosesc pentru alte minuni, e confidential si in siguranta) si il primiti de indata! ­čśÇ ( in cazul in care nu am plecat deja la colindat si nu mai posed dexteritate).

Sa fiti sanatosi, fericiti si sa auzim numai de bine!

V-am pupat!

PS:  Ca sa impacam pe toata lumea, va pun la dispozitie si cateva piese de sezon specifice, ceva mai multe de la noi, cealalta de la natiunea aia populara cu 50 de stele pe steag.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s