Lily, care te urmareste #Gadget

Dragilor,

Noi, oamenii, suntem atat de ciudati prin felul nostru de a fi, incat, in mileniul 3, dupa atatea secole de evolutie, ne trebuie o inventie atat de high-tech cum e un bat ca sa ne facem o poza:

Da, un bat… La fel ca alea cu care incercau sa se apere stramosii nostrii locatari de caverne, intoliti cu blana de mamut, de diverse bestii prezente momentan doar in muzee…. tragic… si trist.

Ei bine, cred ca am inceput sa progresam, pentru ca ….Ui ce draguta e dracovenia asta:

Sa fie oare upgrade de drona?

Arata altfel, design placut, nu ca toate dronele. Alea parca sunt niste extraterestrii de 2 lei, scosi de un studio de film pe sticla, ca altceva nu isi permite, care vor sa cucereasca Pamantul si cand se gandescu cu cine sa inceapa… Ta na na naa! Vaslui…

Si numele… Pfuu, o cheama Lily, numele e placut, e dragut, nu e Phantom 3, Aerial Menace 470 sau alt nume care sa iti arate tie cat de smechera e drona… cat de rea si amenintatoare e si cum o sa iti creasca testosteronul numai daca ii rostesti numele si te prinzi cu mana de boase cand cand rostesti asa ceva… Nume care sa arate cum perturba ele vazduhu’ si cum il domina.

Specificatiile… sunt bune, cred… Dar cui ii pasa, in puii mei!!! Ui ce fain arata! 😀 ( Oare asta simt si fanii Apple cand vad un Iphone nou? Hmmm…. Nu nu, raman pe Android).

E cute de iti vine sa o ciupesti de obrajori. E ca un tamagotchi (tineti minte tamagochi-urile?) cu aripi, o poti declara animal de companie, nu gadget…Te si urmareste cand te filmeaza, ca un catel credincios…

Nu ma dau cu kayak-ul ca oamenii din clip, nu-s activ in natura incat sa justific un pret de peste 700$, dar jur ca de dau de bani intr-un mod nesimtit, imi cumpar una sa imi documenteze activitatile din mediul rural, agricole si in jurul casei. Pai nu poate tata sa faca analiza video si sa ma ajute sa imi imbunatatesc tehnica de lopata? Pai va spun eu ca ba da…

Si-n plus, bunica e batrana, a muncit toata viata campul. Acum… nu mai prea poate. Ii pare rau ca nu mai poate sa mai ajute, ca nu poate sa foloseasca ce a invatat intr-o viata intreaga si sa le arate tinerilor. Pai daca avea ea bani, nu isi lua vreo 5-6 de astea, le lega de noi… si sa vezi tu feedback dupa ce termini de scos cartofii, ca tot e sezonul… Analiza video cum nici Mourinho, Guardiola sau…. Sumudica nu pot sa faca, nici ce vede ea nu pot cei 3 sa vada. Nici toti 3 la un loc nu au fluxul verbal al lui bunica-mea, gena de soacra e puternica in ADN-ul ei poplacean! Un ochi de soacra e mai clar si mai atotvazator si decat lentila de la microscop. Combinat cu Lily… magie!

Cat despre Lily,pe mine m-a cucerit. Mai are rost sa va mai zic ce vreau de ziua mea? Voua cum vi se pare? La ce ati folosi simpaticul gadget?

Ca de obicei, va astept parerile pe Facebook, Twitter, Instagram sau in sectiunea de comment-uri de mai jos.

Gracias!

PS: Mai multe despre ea (da, am zis ea, e asa de faina de merita sa fie personificata), pe site-ul oficial: https://www.lily.camera/, la fel de frumos si bine gandit ca si drona.

3 thoughts on “Lily, care te urmareste #Gadget

  1. E draguta lilica, nu stiu daca se produce inca, parca acum cateva luni era in stadiul de funding pe kickstarter.
    problema mare pe care o are lilica e faptul ca nu poate zbura prea repede (nu mai tin minte cati km/h erau) – ideea e ca in video o vezi pt skying si la sky depasesti viteza aia constant daca esti maniac. Si normal ca esti maniac, altfel de ce ti-ai lua o lili sa te filmeze? 😀

    Oricum, imi place stilu’ tau de prezentare. Keep it going 😀

    Liked by 1 person

Leave a comment